Την τιμητική του είχε σήμερα ο π. Γεώργιος Καλαρύτης στο PREMIER
Το μεγάλο τραπέζωμα του πάτερ…!
Κοινωνία
23/04/2014 | 23:14

Από πολιτικούς περιμέναμε μεγάλες μαζώξεις και τραπεζώματα, στους εκκλησιαστικούς κύκλους τις βρήκαμε. Ο λόγος για τη μεγάλη καλέστρα σήμερα του π. Γεώργιου Καλαρύτη για την ονομαστική του εορτή.
Φυσικά, η καλέστρα έγινε στο PREMIER και οι φίλοι και γνωστοί έμειναν ενθουσιασμένοι από την εξυπηρέτηση του Βαγγέλη Κουνάδη. Από τους πρώτους που έφθασαν ήταν ο Δημήτρης Καραβιώτης, ο π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος, ο π. Φώτιος Γαβριελάτος, ο Σπύρος Αυγουστάτος και οι δικοί μας (του e-kefalonia.net) Αντώνης Καγγελάρης, Γεράσιμος Τσουρούφλης και Παναγής Φωκάς.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο π. Γεώργιος είναι από τους νέους κληρικούς που υπηρετούν τη Μητρόπολή μας με πολύ καλή γνώση της εκκλησιαστικής μουσικής. Είναι εφημέριος μαζί με τον παπά Σπύρο στη Μητρόπολη.
Χρόνια πολλά π. Γεώργιε και από εμάς!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer