Όσες προσπάθειες και να γίνονται να αμαυρώσουν την μνήμη του και να διαστρεβλώσουν τις ιδέες του, δεν καταφέρνουν παρά να το ξαναζωντανεύουν και πάλι
Το μήνυμα του Πολυτεχνείου παραμένει πάντα επίκαιρο και ζωντανό
Πολιτική
15/11/2014 | 17:48

Σήμερα στην εποχή των μνημονίων, στην εποχή της φτώχειας και της εξαθλίωσης για τους εργαζόμενους και του κλεισίματος των μικρών εμποροεπαγγελματιών, το μήνυμα της  εξέγερσης της νεολαίας και του λαού στο Πολυτεχνείο, παραμένει πιο επίκαιρο  και ζωντανό από ποτέ.

Όσες προσπάθειες και να γίνονται να αμαυρώσουν την μνήμη του και να διαστρεβλώσουν τις ιδέες του, δεν καταφέρνουν παρά να το ξαναζωντανεύουν και πάλι.
Η καταστολή και τότε και τώρα δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να δυναμώνει την ιδέες του για κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία , ανεξαρτησία και κοινωνική απελευθέρωση.
Η σκληρή μνημονιακή πολιτική προς όφελος των πολυεθνικών και παρασιτικών ολιγαρχών αντιμετωπίζεται κάθε μέρα με την αντίσταση των εργαζομένων που συνεχώς μεγαλώνει.
Η ώρα  της ανατροπής των αντιδραστικών δυνάμεων πλησιάζει.
Ο λαός μας με ενότητα και συλλογική δράση δυναμώνει την αντίσταση του κάθε μέρα και περισσότερο.
Συνέπεια  με τα λόγια μας θα είναι και τα έργα μας.
Σας καλούμε να βρεθούμε και πάλι μαζί στην Πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι  την Δευτέρα 17 Νοέμβρη στις 6.00 μμ και να δώσουμε το παρόν και την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε για την ανατροπή και την πραγματοποίηση των  οραμάτων του Πολυτεχνείου.
ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer