"Σας εύχομαι η Λαμπρή να δώσει πνοή αδιάκοπης δημιουργίας και καλοσύνης στη ζωή σας, ενώ σε όλους μας να δώσει δύναμη για μία καλή συνέχεια".
Το Μήνυμα Δημάρχου για τις Άγιες ημέρες
Πολιτική
20/04/2011 | 15:34

Τούτες τις Άγιες Ημέρες, βιώνουμε με κατάνυξη τα Πάθη του Κυρίου μας και προσδοκούμε την Ανάστασή Του. Προσδοκούμε το Θείο και άκτιστο Φως  που θα μας λυτρώσει από τα δικά μας Πάθη, τα μικρά και τα μεγάλα, τα καθημερινά και τα αιώνια.

Με δέος, συγκίνηση και βαθειά περισυλλογή, προσδοκούμε να μιλήσουν τα ανθρώπινα με τα Ουράνια. Για αυτά που φέρουμε ευθύνη, τα ανθρώπινα, ο Κύριος μας όπλισε με Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα.

 Έχουμε χρέος προς τους εαυτούς μας, χρέος προς τα παιδιά μας, χρέος προς τους συνανθρώπους μας, να αξιοποιήσουμε τη θεία φύση που όλοι κρύβουμε μέσα μας για να ζήσουμε καλύτερες μέρες.  Ο καθένας από το δικό του μετερίζι και όλοι μαζί με την ευχή του Θεού, ας κρατήσουμε ψηλά τη Χριστιανοσύνη μας.

 Όσο δύσβατος και αν είναι ο δρόμος μας, έχουμε εξ ορισμού τη δύναμη να τον διαβούμε. Και όταν ο δρόμος γίνεται αδιέξοδος, έχουμε πάλι τη δύναμη να ανοίξουμε νέους δρόμους, νέα μονοπάτια.

Ως Δημοτική Αρχή του νησιού μας, τέτοιους δρόμους προσπαθούμε να ανοίξουμε αυτή την περίοδο και για τον πολύπαθο Δήμο μας προκειμένου να ξεπεράσει τις δύσκολες μέρες που διανύει και να τον οδηγήσουμε σε οικονομική και διοικητική Ανάσταση.

Ένας δρόμος δύσκολος, ανηφορικός και επώδυνος, όμως με πίστη και επιμονή στους στόχους μας αλλά και με την βοήθεια του Θεού θα φτάσουμε τελικά στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Με τις σκέψεις αυτές, τόσο για τις Άγιες Ημέρες, όσο και για τον Δήμο μας, αγαπητά μου αδέλφια, σε όποια γωνιά του κόσμου και εάν βρίσκεστε, σας εύχομαι η Λαμπρή να δώσει πνοή αδιάκοπης δημιουργίας και καλοσύνης στη ζωή σας, ενώ σε όλους μας να δώσει δύναμη για μία καλή συνέχεια.

Με αγάπη

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer