Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βελτιώνει το προπονητικό του κέντρο, το οποίο έχει πάρει το όνομά του από τον Κεφαλλονίτη ιδρυτή του "τριφυλλιού"
Το «Καλαφάτης»… μεγαλώνει!
Αθλητισμός
15/03/2016 | 18:16

Από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και σήμερα, ο Παναθηναϊκός χρόνο με τον χρόνο βελτιώνει το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, το οποίο πέρασε στα χέρια του συλλόγου από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και τον Πανιώνιο. Το προπονητικό κέντρο«Γεώργιος Καλαφάτης», που έχει πάρει το όνομά του από τον Κεφαλλονίτη ιδρυτή του “τριφυλλιού”, δεν θυμίζει σε τίποτα το προ τριετίας «Απήλιον», με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να κάνει ότι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών.

Αυτή την στιγμή στο Κορωπί υπάρχουν δύο γήπεδα με χορτάρι και ένα με πλαστικό χλοοτάπητα. Οι ανάγκες, όμως, είναι μεγαλύτερες και έχει παρθεί η απόφαση το επόμενο διάστημα να δημιουργηθεί ακόμη ένα βοηθητικό με φυσικό χορτάρι. Το προπονητικό κέντρο θα επεκταθεί στα «γειτονικά» οικόπεδα, τα οποία είχε αγοράσει ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με το τότε «Απήλιον», ώστε όταν χρειαστεί να μπορεί να «μεγαλώσει» τις εγκαταστάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer