2) Από 04/01/12-και μέχρι 31/01/12- είναι «ανοιχτή» η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για την υποβολή των δηλώσεων και της διόρθωσης στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης ακινήτων (Ε9).
Το επιμελητήριο ενημερώνει
Κοινωνία
06/01/2012 | 06:07

Μετατίθεται για 2 Φεβρουαρίου 2012 η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων των επιχειρήσεων  της Περιφέρειας Ιονίων νήσων στη δράση digi-mobile. Η δράση στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες και χρηματοδοτούνται οι  επιχειρήσεις  προκειμένου να προμηθευτούν και αξιοποιήσουν εφαρμογές τις οποίες θα εντάξουν στις δραστηριότητές τους.
H συμπλήρωση των επενδυτικών σχεδίων γίνεται ηλεκτρονικά,  στη διεύθυνση http://digi-mobileportal.digitalaid.gr .Σε αυτή την διεύθυνση και στο http://www.digitalplan.gov.gr βρίσκονται αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση.
2) Από 04/01/12-και μέχρι 31/01/12- είναι «ανοιχτή» η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για την υποβολή των δηλώσεων και της διόρθωσης στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης ακινήτων (Ε9) από τα νομικά πρόσωπα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ