Η βασίλισσα της ποπ καταφθάνει στο νησί στα μέσα του μήνα με ιδιωτική θαλαμηγό που θα αγκυροβολήσει στην παραλία του Σχίνου
Τον ουρανό με τ’ άστρα ζητάει η Madonna για να έρθει στην Ιθάκη
Life
02/07/2013 | 22:11

Μπορεί να πέρασαν δέκα χρόνια, όμως η Madonna ποτέ δεν ξέχασε την Ιθάκη και σε λίγες μέρες καταφτάνει στο νησί του Οδυσσέα για να περάσει χαλαρές διακοπές με τα παιδιά της και τον 24χρονο σύντροφό της Brahim Zaibat.

Επειδή όμως η Madonna είναι και μια… βασίλισσα, έχει και τις απαιτήσεις σας.

Η βασίλισσα της ποπ καταφθάνει στο νησί στα μέσα του μήνα με ιδιωτική θαλαμηγό που θα αγκυροβολήσει στην παραλία του Σχίνου που είναι και η αγαπημένη της. Θα μείνει στο αρχοντικό γνωστής οικογενείας στην περιοχή Βαθύ και φυσικά τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, ώστε να μην μπορέσει κανείς να πλησιάσει και να της διαταράξει τις ήρεμες διακοπές της

Μάλιστα μπροστά από το αρχοντικό υπάρχει ιδιωτικός κολπίσκος που δεν είναι προσβάσιμος, για να κάνει τις βουτιές της η Madonna ανενόχλητη.

Ολόκληρο το νησί είναι επί ποδός για τη μεγάλη άφιξη, ενώ το λιμενικό έχει ενισχυθεί από τα έξι άτομα στα 24 για να εξασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια της super star, ενώ στη διάθεσή της θα έχειέμπειρους δασκάλους θαλάσσιων σπορ κι έναν personal trainer, αφού η Madonna θέλει να είναι πάντα και παντού… fit!

Η Madonna λατρεύει επίσης και το λευκό χρώμα που της μεταδίδει θετική ενέργεια και γι’ αυτό απαίτησε οι τοίχοι της βίλας που θα μείνει να είναι βαμμένοι λευκοί , να έχει στρωθεί λευκή απαλή μοκέτα και σε όλα τα δωμάτια να υπάρχουν βάζα με λευκά λουλούδια.

Έχει δώσει τέλος ρητή εντολή στους άνδρες της ασφάλειάς της να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην την πλησιάσει παπαράτσι ούτε στα δέκα μέτρα.

Κατά τα άλλα η Madonna είναι μια σεμνή και ταπεινή star που φέτος το καλοκαίρι επιζητά απλώς την… Ιθάκη της.

Πηγή: star.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer