Ψάξαμε, διαβάσαμε και σας δίνουμε συμβουλές ώστε να απολαύσετε το ταξίδι σας!
Τι να μην κάνετε σε ένα ξενοδοχείο;
Τουρισμός
27/02/2016 | 14:17

Κατά τη διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο καλό θα ήταν να έχετε κατά νου κάποιους κανόνες. Κι όλα αυτά για το δικό σας καλό. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνετε την ώρα που άλλα θα πρέπει να αποφύγετε. Για τους λόγους αυτούς ψάξαμε, διαβάσαμε και σας δίνουμε συμβουλές ώστε να απολαύσετε το ταξίδι σας!

Μην αγγίζετε τους διακόπτες και τα τηλεκοντρόλ πριν πρώτα τα καθαρίσετε. Να θυμάστε πως είναι από τα αντικείμενα που σπάνια καθαρίζονται. Φροντίστε να έχετε μαζί αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να τα απολυμαίνετε μόνοι σας.

Μην πατάτε χωρίς κάλτσες ή παντόφλες στις μοκέτες και τα πατώματα. Εκεί φωλιάζουν τα περισσότερα μικρόβια σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Στην καλύτερη περίπτωση καθαρίζονται μια ή δυο φορές το χρόνο.

Mην εμπιστεύεστε την τουαλέτα του ξενοδοχείου. Ακόμα και πεντάστερο να είναι δεν ξέρετε με ποιο τρόπο το καθάρισε η καθαρίστρια. Τα υγρά αντιβακτηριακά μαντηλάκια και εδώ θα είναι πολύ χρήσιμα.

Οι κανόνες κοινής ησυχίας που ισχύουν στο σπίτι σας ισχύουν και εδώ. Μην βάλετε τη μουσική ή την τηλεόραση στη διαπασών.

Μην προσπαθήσετε να κλέψετε πράγματα από το μίνι μπαρ. Ακόμα κι αν δύσκολα θα σας αντιληφθεί κάποιος, καλύτερα να μην το ρισκάρετε. Πολλά ξενοδοχεία εξάλλου πλέον διαθέτουν μηχανισμούς που δείχνουν τι καταναλώσατε.

Μη χρησιμοποιείτε τις πετσέτες πριν τις τσεκάρετε, ειδικά αν έχετε επιλέξει ένα low budget ξενοδοχείο. Να είστε το ίδιο προσεκτικοί και με τα σεντόνια.

Μην ενοχλείτε συνέχεια τη ρεσεψιόν, γιατί όταν τους χρειαστείτε για κάτι όντως σημαντικό πρέπει να είναι αποτελεσματικοί.

Μην παραλείψετε να ενημερωθείτε για την έξοδο κινδύνου του ξενοδοχείου, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Μην ξεχνάτε το καρτελάκι «Μην ενοχλείτε» στην πόρτα. Έτσι κρατάτε μακριά το προσωπικό του ξενοδοχείου που θα περάσει για να καθαρίσει το δωμάτιο και να αλλάξει σεντόνια.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer