Ο Σπυράγγελος Λυκούδης , μίλησε για το Ζάκυνθος 1 , στην κάμερα της ZantePress24
Τι λέει ο Σπυράγγελος Λυκούδης για το νέο Ζάκυνθος 1 (βίντεο)
Δημοφιλή
15/03/2016 | 18:20

Σε μια περίοδο που επικρατεί επενδυτική άπνοια και είναι ελάχιστες οι εταιρείες που προχωρούν σε επενδυτικές κινήσεις, η Κefalonian Lines, τολμά γι άλλη μια φορά και στα πλαίσια της συνολικότερης αναβάθμισης και εξυπηρέτησης των πελατών της , προχώρησε στην ανακαίνιση του πλοίου Zάκυνθος 1 , της οποίας το κόστος ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση και στήριξη των ζακυνθινών δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος Σπυράγγελος Λυκούδης. Ατενίζοντας το μέλλον και υπογραμμίζοντας με την πολιτικής της, αυτή που από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι “ήρθε και θα μείνει, σπάζοντας το μονοπώλιο μιας ολόκληρης εποχής”, με στοχευμένες ενέργειες και πάντοτε πιστή στην αντίληψη ότι οι σωστές παροχές λειτουργούν ανταποδοτικά, η Kefalonian Lines, πέρασε στο επόμενο σημαντικό βήμα της.
Το Ζάκυνθος 1, πέρα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά , ξεχωρίζει από την υψηλής αισθητικής διαμόρφωση των εσωτερικών του χώρων που το τελικό πρόσταγμα ανήκει στην Aλεξάνδρα Λυκούδη.
Ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος Σπυράγγελος Λυκούδης, έχοντας την στήριξη αλλά και την βαθιά γνώση (του χώρου)του πατέρα του Διονύση Λυκούδη, δείχνει κι αυτό επιβεβαιώνεται από τις μέχρι σήμερα κινήσεις του ότι είναι διαθέσιμος και έτοιμος να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών, έχοντας όμως μία σταθερά, αυτή, της συνέπειας λόγου και πράξεων.
Η πρώτη γνωριμία με το νέο Ζάκυνθος 1 έγινε την Πέμπτη 10/3/2016 λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όπου αρκετοί ζακυνθινοί παρευρέθηκαν στο λιμάνι για τα καλωσορίσματα.
Ο Σπυράγγελος Λυκούδης , μίλησε για το Ζάκυνθος 1 , στην κάμερα της ZantePress24 (Aκολουθεί video), ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε έκτακτη εκπομπή – αφιέρωμα στο ΙοnianRadio.gr , με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη.

Πηγή: zantepress24

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer