Το Νησί και το "τέλος" που θα συζητηθεί!
Τι θα γίνει στη σειρά “το νησί”;
Κοινωνία
06/05/2011 | 17:48

Το περιβόητο βιβλίο της Βικτώριας Χίσλοπ «Το Νησί» δίχασε πολλούς πριν ξεκινήσει να προβάλλεται τηλεοπτικά. Η επιτυχία ήταν τεράστια τόσο σε έσοδα όσο και σε ερμηνείες. Σήμερα το Queen.gr σας αποκαλύπτει πως είχαν σκεφτεί το τέλος οι υπεύθυνοι της σειράς και γιατί η συγγραφέας είχε δώσει πράσινο φως για αλλαγές στην ιστορία σε σχέση με το βιβλίο της.
Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες το τέλος της δραματικής σειράς του Mega αναμένεται με αγωνία και με μεγάλο σασπένς σχετικά με τον θάνατο της μίας κόρης του Γιώργη. Αυτό που σας αποκαλύπτουμε σήμερα έχει να κάνει με το τελευταίο επεισόδιο που θα το δούμε στις 23 Μαΐου που όλοι πλέον ξέρουμε ότι θα υπάρχει ευχάριστο τέλος. Στο σκεπτικό της παραγωγής και του σκηνοθέτη ήταν να γυριστούν δύο τέλη στα οποία θα υπήρχε η ευχάριστη πλευρά με τις δύο κόρες να μένουν στην ζωή παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Η μεν Μαρία θα παντρευόταν τον γιατρό Κυρίτση μετά την γιατρειά της από την λέπρα και η αδερφή της Άννα θα συνέχιζε την ζωή της με το παιδί που έκανε με τον ξάδερφο του άνδρα της. Είχε δοθεί μάλιστα το πράσινο φως από την συγγραφέα να γίνει μια μικρή αλλαγή στο σενάριο προκειμένου να μείνει μια γλυκιά γεύση στον τηλεθεατή. Τελικά όμως αποφασίστηκε να πάνε όλα βάση της ιστορίας του βιβλίου που πούλησε χιλιάδες αντίτυπα και σόκαρε πολλούς αναγνώστες με την πλοκή και το πολύ άσχημο τέλος που θα έχει η ζωή της Άννας.
Στις σκηνές αυτές χρειάστηκαν πολλές ώρες προβών για να σκοτώσει ο σύζυγος την Μαρία που έκανε σειρά λαθών και μαθεύτηκαν την τελευταία στιγμή. Η συγκίνηση των ηθοποιών ήταν μεγάλη και ο σκηνοθέτης «ζωγράφισε» με την επίμαχη σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα με την μουσική επένδυση που θα έχει. Μέχρι σήμερα ο μέσος όρος του Νησιού είναι στο 60% και στο 63% στα νεανικά κοινά.

Πηγή: gossip-tv.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer