Ο χθεσινός σεισμός στο νησί μας προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές σε πολλούς επαγγελματίες του νησιού και ιδιαίτερα στις περιοχές της Παλικής
Τι ζήτησε ο Μιχαλάτος για τους επαγγελματίες
Πολιτική
27/01/2014 | 19:29

Ο χθεσινός σεισμός στο νησί μας προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές σε πολλούς επαγγελματίες του νησιού και ιδιαίτερα στις περιοχές της Παλικής και του Αργοστολίου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Θεόφιλος Μιχαλάτος, σήμερα το πρωί, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων της Ελλάδος κ. Μίχαλο και ζήτησε τη μεσολάβησή του, προκειμένου να ανακουφιστούν άμεσα οι πληγέντες από την κεντρική διοίκηση. Συγκεκριμένα ζήτησε:

-Αναστολή πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων
-Αναστολή πληρωμής δανειακών υποχρεώσεων
-Άμεση καταγραφή των υλικών ζημιών
-Άμεση και ολοκληρωτική αποζημίωση των πληγέντων επαγγελματιών

Επίσης, σήμερα το μεσημέρι, συναντήθηκε στο Ληξούρι με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη και τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου και ζήτησε και από αυτούς τη συνδρομή τους για την όσον το δυνατόν συντομότερη καταγραφή των υλικών ζημιών, την αποκατάσταση αυτών και την αποζημίωση των πληγέντων, προκειμένου το νησί να επανέλθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητας του.

Ο Πρόεδρος
Θεόφιλος Μιχαλάτος

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia