Η ομιλία του ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ στην γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλονιάς
Τι είπε ο Μαζαράκης στην γενική συνέλευση του συλλόγου Δρομέων
Αθλητισμός
23/01/2016 | 20:42

Κυρίες και κύριοι
Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλου σας υγεία για να μπορείτε να έχετε όλα τα υπόλοιπα .
Ενάμιση χρόνος πέρασε από τις προηγούμενες εκλογές και ήσαστε εδώ για να αποφασίσετε αν θα υπάρχει σωματείο , τους ανθρώπους και τον τρόπο που θέλετε εσείς να χειρίζονται τα θέματα και να αποφασίζουν.
Μέσα σε αυτό το διάστημα καταφέραμε να εδραιωθούμε σαν σωματείο , να έρθουμε σε επαφή με ομοσπονδίες και φορείς , να διοργανώσουμε επιτυχημένους αγώνες .
Ο σύλλογος μας είχε την πρωτοβουλία για να έχουμε για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά επίσημα μετρημένη διαδρομή αγώνα. Κάναμε αυτόνομα , χωρίς χρηματοδότηση από την περιφέρεια αγώνες , ενεργοποιώντας την ιδιωτική πρωτοβουλία και χρηματοδότηση, διαφημίζοντας παράλληλα και προβάλλοντας το νησί μας ακόμα και πέρα από την Ελλάδα.
Κρατήσαμε μακριά προπονητές που με περιτύλιγμα το Σύλλογό μας σκέφτηκαν μόνο το δικό τους συμφέρον . Και σήμερα για πρώτη φορά ο πρώτος αγώνας στην Κεφαλονιά για το νέο έτος είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα , εγκαινιάζοντας έτσι και φιλανθρωπικούς αγώνες.
Για να υπάρχει ένα σωματείο θα πρέπει να υπάρχουν αρχικά οι τύποι και τα χαρτιά , θα πρέπει να υφίσταται , να υπάρχει να αναγνωρίζεται από ομοσπονδίες , φορείς , από το κράτος.
Χωρίς αυτά είναι τίποτα.
Πρέπει να οραματιζόμαστε ένα σωματείο ισχυρό , που θα ξεπερνά τα όρια του νησιού μας. Ένα σωματείο ισχυρό , δυνατό , εμπνευσμένο και αντάξιο της αντοχής που απορρέει από τα ψυχικά αποθέματα των αθλητών του. Αυτόνομο , ανεξάρτητο που να στηρίζεται στα δικά του πόδια , θα συνεργάζεται με άλλα σωματεία και φορείς , αλλά δεν θα είναι ουρά και παράρτημα κανενός.
Πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και μεγάλες. Φιλοδοξίες έχετε και όλοι εσείς οι αθλητές , να ξεπεράσετε τις αντοχές σας και το χρόνο. Να ξεπεράσετε τον εαυτό σας , να κάνετε το ατομικό σας ρεκόρ.
Με όλη αυτή την δύναμη την δική σας και από κοινού θα επιτευχθούν οι στόχοι, θα γίνουν αγώνες , θα υπάρξει ένα ισχυρό σωματείο .
Ο σύλλογός μας θα πρέπει να βελτιώσει και να αλλάξει κατευθύνσεις για το καλό όλων .
Το 2016 έρχεται με μεγαλύτερους και περισσότερους αγώνες.
Ο σύλλογος μας δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα ,θα πρέπει όμως να λειτουργήσει σαν επιχείρηση , θα πρέπει να γίνει ένα εμπορικό προϊόν ανταγωνιστικό , θα πρέπει να προωθεί , θα πρέπει να διαφημίζει , θα πρέπει να πουλά .
Για όλα αυτά θα πρέπει να διοικείται δυναμικά και ανταγωνιστικά .
Η απόφαση είναι δική σας.
Λόγω τραυματισμού μου που θα απαιτήσει μακρόχρονη θεραπεία , δεν έχω το χρόνο και δεν θέτω υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο . Εύχομαι στο νέο συμβούλιο δύναμη για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.
Ευχαριστώ πολύ !!!

ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ .Π.ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer