Σαν βόμβα έσκασε το διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού και της Μαρί Κωνσταντάτου μετά από σχεδόν 13 χρόνια γάμου. Οι δυό τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Τι διατροφή θα δώσει στη Μαρί μετά το διαζύγιο ο Μίνως Κυριακού;
Life
09/03/2017 | 23:29

Σαν βόμβα έσκασε το  διαζύγιο του  Μίνωα Κυριακού και της  Μαρί Κωνσταντάτου μετά από σχεδόν 13 χρόνια γάμου. Οι δυό τους  αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Μίνωας Κυριακού (γεννημένος στις 31 Μαΐου 1942) είναι Έλληνας εφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας από την Αθήνα.

Ανάμεσα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες περιλαμβάνονται η ιδιοκτησία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και των εκδόσεων ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου και πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (2004-2009).

Από τον Δεκέμβριο του 2004 είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα ηθοποιό Μαρί Κωνσταντάτου κι έχει δύο γιους και μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο του.

Πριν λίγες ημέρες όμως, το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του.

Η περιουσία της οικογένειας Κυριακού ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ

Τι διατροφή δικαιούται λοιπόν, από την περιουσία του Μίνωα Κυριακού, η Μαρί μετά το διαζύγιο;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, ο Μίνωας Κυριακού δεν πρόκειται να αφήσει «ξεκρέμαστη» την επί 13 χρόνια σύντροφό του Μαρί Κυριακού.

Ωστόσο, το μελανό σημείο της ιστορίας ως προς τη διατροφή είναι η μη ύπαρξη παιδιών!

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, O ή η σύζυγος που βγαίνει από ένα γάμο χωρίς παιδιά, έχει δικαίωμα σε διατροφή εφόσον δεν διαθέτει εισόδημα ή περιουσιακά στοιχεία.

Στον καθορισμό του ύψους της διατροφής, ρόλο παίζει και η υπαιτιότητα του ενός ή του άλλου συζύγου, αν και σε μικρότερο βαθμό απ’ ό,τι στο παρελθόν.

Με λίγα λόγια, διαφορετικά διαμορφώνεται το ποσό της διατροφής αν ο σύζυγος πχ πήγε στις Σεϋχέλλες με συντροφιά άλλη κυρία και η σύζυγός του δικαιούται διατροφής, η διατροφή αυτή μπορεί να είναι πολύ πιό απλόχερη… απ’ ό,τι αν το διαζύγιο οφείλεται, για παράδειγμα, στη δική της προτίμηση να περνάει τα βράδια της παίζοντας… μπιρίμπα.

Η ιστορία βέβαια συνεχίζεται και οι εξελίξεις στο διαζύγιο Κυριακού-Μαρί αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer