Τόσο ο Άγγελος όσο και ο Στέλιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και χαρούμενοι για την παρουσία τους στο νησί μας
Τιμητική πλακέτα για τον Στράτο Διονυσίου παρέλαβαν οι Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου
Πολιτισμός
18/08/2016 | 13:40

Τιμητική πλακέτα για τον αξέχαστο καλλιτέχνη και άνθρωπο Στράτο Διονυσίου παρέδωσε πριν λίγο στους υιούς του Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, με αφορμή την αποψινή μουσική συνάντηση των δύο αδερφών με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής».

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε πριν από λίγο στο Δημαρχιακό Μέγαρο και τους τρεις καλλιτέχνες και κατά τη διάρκεια της παράδοσης της τιμητικής πλακέτας στα αδέρφια Διονυσίου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «φίλο» Στράτο Διονυσίου, την προσφορά του και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Τόσο ο Άγγελος όσο και ο Στέλιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και χαρούμενοι για την παρουσία τους στο νησί μας, ενώ ευχαρίστησαν από καρδιάς τον Δήμαρχο για την ευκαιρία που τους δίνει να χαρίσουν μοναδικέ στιγμές κεφιού στο κοινό τους. Μάλιστα, σχολίασαν ότι η αποψινή βραδιά θα μείνει αξέχαστη στους Κεφαλλονίτες.

Το “παρών” στη συνάντηση έδωσαν και οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης και Γιώργος Κατσιβέλης αντίστοιχα, ενώ όλοι μαζί στο τέλος τράβηξαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

dionisiou-bithikotsis2016 dionisiou-bithikotsis2016-3 dionisiou-bithikotsis2016-4 dionisiou-bithikotsis2016-5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer