Σήμερα θα μεταφερθεί η σορός της άτυχης κοπέλας στη Κεφαλονιά κοντά στη μητέρα της και στους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.
Την Τετάρτη το τελευταίο “αντίο” στην γλυκιά Μαριάντζη
Δημοφιλή
12/10/2015 | 10:34

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, στις 14.30 στο Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελίστριας στο Αργοστόλι, θα γίνει τελικά η εξόδιος ακολουθία της γλυκιάς Μαριάντζης, που έτσι απρόσμενα αποφάσισε να αφήσει το μάταιο κόσμο και να “ταξιδέψει” κοντά στον αγαπημένο της πατέρα αείμνηστο Παναγή Γεράκη.

Σήμερα θα μεταφερθεί η σορός της άτυχης κοπέλας στη Κεφαλονιά κοντά στη μητέρα της και στους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

mariantzh

 

Φτωχότερο το Αργοστόλι από το απρόσμενο «αντίο» της Μαριάντζης

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στη τοπική κοινωνία ο θάνατος – μυστήριο της άτυχης 18χρονης Μαριάντζης Γεράκη, κόρης του αείμνηστου δικηγόρου και παλιού βουλευτή της Κεφαλονιάς Παναγή Γεράκη.
Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι όταν ο θείος της κοπέλας βρήκε το άψυχο σώμα της στο διαμέρισμα στην Αθήνα. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά μόλις έφθασαν οι πρώτες βοήθειες ήταν πλέον αργά. Ο θείος της μικρής τηλεφώνησε στη μητέρα της μικρής Μαριάντζης Μέμης Γεράκη για να τις αναγγείλει το τραγικό περιστατικό.
Η Μαριάντζη ήταν ένα ευγενικό, γλυκό κορίτσι μέσα στο Αργοστόλι και όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια. Από μικρή ασχολιόταν με τον εθελοντισμό και πρόσφερε απλόχερα τις υπηρεσίες στο νοσοκομείο ώστε να βοηθήσει τον συνάνθρωπο της. Ήταν μαθήτρια – πρότυπο για τους καθηγητές και συμμαθητές της.
Το e-kefalonia.net στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια στη Μέμη Γεράκη για τη μεγάλη απώλεια της γλυκιάς μας Μαριάντζης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ