Πριν την κοπή, ο πρόεδρος του συλλόγου, Παρίσης Κουλουμπής, αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου που έχουν επιτευχθεί από πέρυσι
Την πίτα του έκοψε ο πολιτιστικός σύλλογος “ΑΓΚΩΝΑΣ”
Κοινωνία
30/01/2017 | 12:00

Της Γιάννας Κουλουμπή

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος “Αγκώνας” χθες το απόγευμα στην κοινότητα του ομώνυμου χωριού. Πριν την κοπή, ο Πρόεδρος του συλλόγου, Παρίσης Κουλουμπής, αναφέρθηκε στις δράσεις που έχουν επιτευχθεί από πέρυσι, δίνοντας έμφαση στους δύο αγώνες δρόμου, “μονοπάτι του ανέμου” και “Θηναίας Γη”, στην έκθεση του “Παλιού Λιτρουβιού”, στο χορευτικό που έχει ξεκινήσει από το φθινόπωρο, αλλά και τα δωρεάν μαθήματα Αγγλικών κάθε Κυριακή. Αμέσως μετά έγινε παρουσίαση βίντεο κάποιων από τις παραπάνω δράσεις και μετά την κοπή ακολούθησε χορός..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ανάμεσα σε άλλους, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Παναγής Βανδώρος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Θηνιάς Παναγής Κωνσταντάτος. Το φλουρί έτυχε στον μικρό μας φίλο Γιάννη Κουλουμπή, ο οποίος κέρδισε δύο βιβλία του Αγκωνιάτη Εκπαιδευτικού και συγγραφέα, Ηλία Τουμασάτου.

Και του χρόνου με υγεία!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer