Μπορεί παλιότερα να ήταν απαραίτητα σε κάθε σπίτι, όμως κάποια gadget έχουν πολλές πιθανότητες να πάψουν να υπάρχουν στα σπίτια μας
Τα gadget που θα εξαφανιστούν το 2015
Life
03/01/2015 | 14:34

Μπορεί παλιότερα να ήταν απαραίτητα σε κάθε σπίτι, όμως κάποια gadget έχουν πολλές πιθανότητες να πάψουν να υπάρχουν στα σπίτια μας.

Σταθερό τηλέφωνο. Μα αυτό δεν είναι gadget θα πείτε. Ε δεν είναι, ήταν όμως. Παλιά. Σήμερα όλο και περισσότερα σπίτια καταργούν το σταθερό τηλέφωνο. Στο Λονδίνο 1 στους 3 δεν ξέρουν το νούμερο τους στο σπίτι, ενώ το 50% αυτών που διαθέτουν σταθερό τηλέφωνο αναφέρει πως είναι μέρος του πακέτου broadband.

Ξυπνητήρια. Διότι ποιος τα χρειάζεται πλέον; Όλοι βάζουμε το κινητό μας για να ξυπνήσουμε. Τα ξυπνητήρια μάλλον θα παραμείνουν σε κάποια σπίτια για να μαζεύουν σκόνη μαζί με τα άλλα διακοσμητικά.

Και τέλος το τηλεκοντρόλ. Πριν από 65 χρόνια όταν πρωτοεμφανίστηκε άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση. Αν δεν υπήρχε αυτό, δε θα είχαμε ποτέ το ζάπινγκ. Και ποιος θα αλλάζει κανάλια θα πείτε. Εσείς, αλλά μέσω smartphone ή ακόμα καλύτερα με φωνητική εντολή. Η τεχνολογία αυτή αναπτύσσεται ταχύτατα και δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί στις νέες τηλεοράσεις.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer