Η κεντρική πλατεία του Ληξουρίου με την πολύτιμη βοήθεια της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και του pamebolta.gr μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό κόσμο στον οποίο τα παιδάκια ήταν οι πρωταγωνιστές!
Τα παιδιά… πήγαν βόλτα και διασκέδασαν!
Κοινωνία
30/07/2013 | 11:04

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 η κεντρική πλατεία του Ληξουρίου με την πολύτιμη βοήθεια της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και του pamebolta.gr μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό κόσμο στον οποίο τα παιδάκια ήταν οι πρωταγωνιστές!

Τα παιδιά όλο το απόγευμα, ξέχασαν που βρίσκονται και γεμάτα δημιουργικότητα μπήκαν στο κόσμο του Αστεριξ και του Οβελιξ και παίρνοντας άμμο, κοχύλια και χρώματα αποτύπωσαν τους δικούς τους παράδεισους.

Η Μαρία Μουρελάτου με την Έρικα μεταμόρφωσαν τα παιδάκια σε ότι ονειρευόταν το καθένα. Έτσι η πλατεία γέμισε τίγρεις, νεράιδες, spiderman, δελφίνια και πολλά άλλα.

Παιδικά χεράκια και λαιμουδάκια στολίστηκαν με πολύχρωμες χάντρες που έφτιαχναν μόνοι τους για αυτούς, τους φίλους τους και τους γονείς τους.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην συνέχεια στο στρουμφοχωριό και το παιχνίδι άρχισε…

Κάθισαν όλοι κάτω και μια μεγάλη έκπληξη τους περίμενε…

Πίσω από τον μεγάλο φίκο ήταν κρυμμένος ο Πέπε, η Μαϊμού, κρατώντας μεγάλα κουτιά από το «Iscream». Τα κουτιά άνοιξαν και έκθαμβα τα παιδικά ματάκια αντίκρισαν πολύχρωμα λαχταριστά γλυκάκια τα οποία μοιράστηκαν σε όλους.

Αφού πήραν δυνάμεις, μια σειρά από διαδραστικά παιχνίδια με ψαράκια και άλλα πλάσματα του βυθού, μπαλόνια και πολύχρωμα κουτιά,  ξεκίνησαν παρέα με τον φίλο τους τον Πέπε την Μαιμού. Παιδικά γέλια και φωνούλες γέμισαν την πλατεία για πολύ ώρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια διασκεδαστική παράσταση καραγκιόζη από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό ο οποίος μάγεψε τους πάντες με την ιστορία τους Καραγκιόζη, τον αγαπημένο σε όλους Μπιτσικόκο και τις διασκεδαστικές ατάκες τους που έκαναν να παιδιά να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Τελειώνοντας όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση του pamebolta.gr.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, τον Γιώργο Κατσιβέλη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ, τα μαγαζιά που ευγενικά προσέφεραν στα παιδάκια δωράκια και όλους όσους συνεισέφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Καλό καλοκαιράκι σε όλους σας

Υπο την αιγίδα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

Χορηγοί 

Ionian sea hotel – Water Park
Remezzo Apartments
Kefalonian Lines
Iscream 
RUNWAY shoes
Ανώνυμος πατέρας

Υποστηρικτές

Facepainting : Μαρία Μουρελάτου ( 6978213772)με την Έρικα

Καραγκιοζοπαίχτης : Αλέξανδρος Μελισσηνός (Τηλ.2671093749, 6937160234, 2109832135 -email:artshadows@gmail.com)

Ευχαριστούμε τα μαγαζιά για τα δώρα που προσφέρανε στην εκδήλωση μας.

ΜΑΤΙΝΑ ΓΙΟΥΛΑΤΟΥ (RUN WAY SHOES)

HAPPY HOUSE

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ

SERANO ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΣΚΑΝΤΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΥΧΟ

ΑΝΑΤΟΛΗ

IONIAN SEA HOTEL

NATURA KEFALONIA

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΥ

ΚΑΡΟΥΣΕΛ

MERRYLAND

ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer