Τα επεισόδια έξω από την ΕΡΤ χθες το απόγευμα, αναμένεται να επανέλθουν σήμερα ως θέμα στην Ολομέλεια, καθώς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία
Πολιτική
10/11/2013 | 09:31

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Με ονομαστική ψηφοφορία σήμερα τα μεσάνυχτα, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, τον λόγο αναμένεται να πάρουν όλοι οι παριστάμενοι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και ο πρωθυπουργός και κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Την ίδια ώρα, σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα έχει καλέσει τους πολίτες στις έξι το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ για την «υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού», όπως λέει, κάνοντας λόγο για ανάγκη αντίστασης στην τρόικα, το μνημόνιο και την «συρρίκνωση» της Δημοκρατίας.

Μία συγκέντρωση που δεν έμεινε ασχολίαστη από κυβερνητικά στελέχη ούτε χθες, με αφορμή τα όσα έγιναν έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και προκάλεσαν ηχηρές αντιπαραθέσεις στην Ολομέλεια, κυρίως μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη.

Τα επεισόδια έξω από την ΕΡΤ χθες το απόγευμα, αναμένεται να επανέλθουν σήμερα ως θέμα στην Ολομέλεια, καθώς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες και -σύμφωνα με τις καταγγελίες που μεταφέρθηκαν στη Βουλή- θύματα προπυλακισμού από τα ΜΑΤ.

vouli

Πηγή: Real.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer