Ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής με σχετική οδηγία που εξέδωσε στους εμπλεκόμενους φορείς, δίνει οριστικό τέλος στο «καροτσάκι» των ΙΧ από τις νταλίκες κατά την αποβίβαση από τα λιμάνια της Κεφαλονιάς.
Τέρμα στο… «καροτσάκι» λέει ο Κουρής
Κοινωνία
07/04/2011 | 14:17

Στα πλαίσια της προστασίας και της καλύτερης εξυπηρέτησης των επιβατών και ενόψει  της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε ώστε από τα οχήματα που αποβιβάζονται από τα επιβατικά πλοία στα Λιμάνια της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, να εισέρχονται στους οδικούς άξονες κατά προτεραιότητα τα ΙΧ επιβατικά και τελευταίες οι νταλίκες.

Είναι λίαν σημαντική η αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, ώστε να υπάρχει ταχεία, ομαλή και ασφαλής διακίνηση κοινού και οχημάτων, ώστε να  διατηρηθεί και να ενισχυθεί η αξιοπρεπή μας παρουσία στον τομέα των μεταφορών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση δε, έχουν δρομολογηθεί από πλευράς του Φορέα μας, όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την βελτίωση των οδικών αξόνων, ώστε να υπάρχει ένα πλήρες και οργανωμένο δίκτυο οδικής και ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης, τέτοιο που να συμβάλει  σημαντικά στην προώθηση και αναβάθμιση της εικόνας του τόπου μας εγχωρίως  και διεθνώς.

Προσβλέπουμε στην κατανόηση σας και την άμεση συνεισφορά σας στα ως άνω ζητήματα, ενώ παραμένουμε στην διάθεσή σας, να μας εκθέσετε, τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και τα προβλήματα που σας απασχολούν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer