Το νέο ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει το χυδαίο οπλοστάσιο του αυριανισμού, στον οποίο θήτευσαν για χρόνια πρώην στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ που έχει περιμαζέψει.
ΣΥΡΙΖΑ: με αισχρό αντικομμουνισμό απαντά στις αλήθειες που αποκαλύπτει το ΚΚΕ
Πολιτική
03/06/2014 | 21:52

Οι γκεμπελίσκοι των «Ριζοσπαστών Ξανά» (ΣΥΡΙΖΑ) ξαναχτύπησαν. Με προμετωπίδα την Ομάδα «Δίκτυο Ιθάκη» έχουν ανοίξει τον οχετό τους και προβάλλουν κάθε αντικομουνιστική βρωμιά που έχει κατασκευάσει το καπιταλιστικό σύστημα που υπηρετούν. Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ουδέποτε έκαναν άνοιγμα ενότητας στους χρυσαυγίτες. Λένε ότι το ΚΚΕ είναι «περιβόλι ασυναρτησίας στην υπηρεσία του καθεστώτος». Λένε ότι οι Μαρξ – Ένγκελς είναι ρατσιστές και, ουσιαστικά, προπάτορες του ναζισμού!!! «Ίδια», αναφέρουν, είναι «η ιδεολογική μήτρα των άκρων». Είναι ευθυγραμμισμένοι πλήρως με το ξαναγράψιμο της ιστορίας, που με το αντικομμουνιστικό μνημόνιο και τη δράση της προωθεί η ΕΕ των μονοπωλίων. Αναμασούν όλες τις «αναλύσεις» περί χτυπήματος διαδηλωτών από το ΚΚΕ προκειμένου να προστατευθεί το κοινοβούλιο. Κάνουν τη θολή αντιμνημονιακή ενότητα των πλατειών σημαία και εγκαλούν το ΚΚΕ που δε σύρθηκε να θρέψει μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ το φασισμό και τις αυταπάτες.
Το νέο ΠΑΣΟΚ εφαρμόζει το χυδαίο οπλοστάσιο του αυριανισμού, στον οποίο θήτευσαν για χρόνια πρώην στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ που έχει περιμαζέψει. Θέλουν διάλυση του ΚΚΕ. Το να υπάρχει κόμμα της εργατικής τάξης που τους αποκαλύπτει, που οργανώνει την πάλη και φτιάχνει ταξικό κριτήριο το μισούν όπως ο διάολος το λιβάνι. Είναι όρος στα διαπιστευτήρια που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλουτοκρατία, ενόψει κυβερνητικής εναλλαγής, ότι θα ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ. Από τη μία «καρότα» ενότητας για να αλιεύσουν ψήφους και από την άλλη αισχρός αντικομμουνισμός. Άλλωστε στην «ΑΝΑΣΑ» και στους «Ριζοσπάστες» ηγούνται πρώην στελέχη του ΚΚΕ που έβαζαν ανοιχτά θέμα για διάλυση του ΚΚΕ. Αυτό είναι το «καινούριο» που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για τους όρκους του «Δικτύου Ιθάκη», ότι τα περί ανοίγματος στους χρυσαυγίτες είναι αποκυήματα φαντασίας του «συστημικού» ΚΚΕ, παραθέτουμε αυτούσιο ραδιοφωνικό διάλογο του ηγετικού στελέχους της Ομάδας «Δίκτυο Ιθάκη» και των «Ριζοσπαστών» κ. Γιάννη Κρούσου (ΓΚ):
ΓΚ:
…Να εκτίθεσαι συνεχώς και αενάως, χωρίς να έχεις δικές σου προσωπικές φιλοδοξίες, στην κρίση των πολλών. Δεν ήταν μια κλειστή ομάδα οι «Ριζοσπάστες», δεν ήταν ποτέ κλειστή ομάδα η «Σπίθα» στην οποία συμμετείχα, δεν ήταν κλειστή ομάδα η πλατεία των αγανακτισμένων – εκ της φύσεώς της. Όποιος βλέπει φως και περνάει απ’ έξω μπορεί να μπαίνει και να μη σκέφτεται μα εκεί είναι ένας συριζαίος. Κι ένας χρυσαυγίτης μπορεί να είναι μαζί παρέα; δε με χαλάει. Ανατριχιάζουν κάποιοι που το ακούνε τώρα αυτό.
Ερώτηση δημοσιογράφου:
Όταν λες χρυσαυγίτης εννοείς ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής;
ΓΚ:
Δε με ενδιαφέρει ότι και να ’ναι. Άνθρωπος να ’ναι. Έχει τα κότσια να μπει σε μια διαδικασία ότι βγάλει η κάλπη; Αυτό είναι η δημοκρατία που θέλουμε, που είχαμε κάποτε στην Ελλάδα και που θέλουμε, αλλιώς το πρόβλημα δε λύνεται. Όποιος πιστεύει ότι τα κόμματα με τον τρόπο που είναι δομημένα μπορούν να λύσουν το πρόβλημα κάνει λάθος. Η ενότητα τα λύνει των ίδιων των ανθρώπων. Ναι, μπορούμε να κάνουμε την Κεφαλονιά νούμερο ένα τουριστικό προορισμό στον πλανήτη…
(συνέντευξη στο δημοσιογράφο Φώτη Χαλιώτη – Cosmos FM)

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε άκουσε ούτε είδε τίποτε από τα παραπάνω. Τυχαίο;

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer