Η περίπτωση του Κοργιαλένειου είναι άλλο ένα παράδειγμα της κοινωνικής καταστροφής που προκαλεί η τρικομματική κυβέρνηση του μνημονίου
ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλουμε τις απολύσεις στο Κοργιαλένειο
Πολιτική
16/01/2013 | 17:20

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ  καταγγέλλει τις απολύσεις των εργαζόμενων στο Κοργιαλένειο και συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για την ανάκληση αυτών των απολύσεων και την πλήρη αποκατάσταση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη και το Μουσείο θα πρέπει να λειτουργούν με διαφάνεια και μέσα από ένα βιώσιμο σχήμα το οποίο θα έχει δημόσιο χαρακτήρα και θα εγγυάται τη συμμετοχή και τον έλεγχο από τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς.

Η περίπτωση του Κοργιαλένειου είναι άλλο ένα παράδειγμα της κοινωνικής καταστροφής που προκαλεί η τρικομματική κυβέρνηση του μνημονίου με τη συνεχή δημιουργία στρατιών ανέργων, τη μαζική εξαθλίωση, το κλείσιμο μαγαζιών και την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα με  την κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος. Κάθε ημέρα γίνεται περισσότερο αναγκαία η απαλλαγή του λαού και του τόπου από αυτές τι πολιτικές και την κυβέρνηση που τις εκτελεί.

 

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer