Την τελευταία περίοδο η Βιβλιοθήκη έχει αποκτήσει αξιόλογα νέα βιβλία.
Συνεχίζονται οι δράσεις της Ιακωβάτειου Βιβλιοθήκης Ληξουρίου
Κοινωνία
15/03/2017 | 23:45

Ι. Η συγγραφέας κ. Σοφία Ζαραμπούκα επισκέπτεται τα Δημοτικά Σχολεία Παλικής
Στα τέλη Μαρτίου 2017 θα επισκεφθεί τα Δημοτικά Σχολεία Ληξουριού και Αγίας Θέκλης η συγγραφέας παιδικού βιβλίου κ. Σοφία Ζαραμπούκα μετά από πρόκληση της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης και σε συνεργασία με τις παραπάνω σχολικές μονάδες. Η συγγραφέας θα μιλήσει με τους μαθητές και τους/τις εκπαιδευτικούς. Επίσης, στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού θα προετοιμάσει εκδήλωση στο Αργοστόλι, όπου η συγγραφέας θα μιλήσει στους/στις εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού. Το όλο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί έγκαιρα στους/στις ενδιαφερόμενους/ες.

ΙΙ. Λέσχη Ανάγνωσης – Ομάδα Φωτογραφίας
Καλούμε κάθε βιβλιόφιλο, κάθε φιλαναγνώστη, που θα ήθελε να συμμετάσχει στη δημιουργία και τη λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης μας, να επικοινωνήσει μαζί μας (στο τηλέφωνο 26710-91325, Τρίτη-Σάββατο 9 π.μ. -2 μ.μ.), προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά ζητήματα.
Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Ομάδας Φωτογραφίας με καθορισμένο κάθε φορά αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού.
ΙΙΙ. Διάφορα
1. Αυτήν την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και με τη συμμετοχή μας συσκέψεις και συζητήσεις με τις αρμόδιες υπηρεσίες και με παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας και υποβλήθηκαν από την πλευρά μας σχετικές προτάσεις για το κτηριακό ζήτημα της Βιβλιοθήκης. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
2. Το βιβλιοαυτοκίνητο βρίσκεται στη διαδικασία επισκευής.
3. Έχουμε πάρει πρωτοβουλίες για να τιμήσουμε τα 100 χρόνια από το θάνατο του Μικέλη Άβλιχου (1917-2017). Θα τις γνωστοποιήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.
4. Την τελευταία περίοδο η Βιβλιοθήκη μας έχει αποκτήσει αξιόλογα νέα βιβλία. Ζητήστε από την υπάλληλο της Βιβλιοθήκης να σας ενημερώσει σχετικά.
5. Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί ήδη η ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης μας, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε: http://vivl–lixour.kef.sch.gr/ Eλπίζουμε σύντομα να τη βελτιώσουμε.
6. Έχουμε ζητήσει από τον Αντιδήμαρχο Παλικής να μας επιτρέψει να στήσουμε δυο καλαίσθητους πίνακες ανακοινώσεων σε ισάριθμα σημεία της πόλης του Ληξουριού για την καλύτερη επικοινωνία μας με τους συμπολίτες μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer