Ο Δήμος Rueil – Malmaison είναι 7 χιλιόμετρα δυτικά των Παρισίων και θεωρείται ιστορική περιοχή, αφού συνδέεται με το Ναπολέοντα και την Ιωσηφίνα.
Συνεργασία Κεφαλονιάς με Γαλλία
Κοινωνία
18/09/2014 | 13:46

Στα πλαίσια της διεύρυνσης της Τουριστικής Αγοράς της Κεφαλονιάς στη Γαλλία και της ανάπτυξης του ενδιαφέροντος της επισκεψιμότητος στο Νησί από τη Γαλλία, ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης αποδέχθηκε την Πρόσκληση του Δημάρχου του Rueil – Malmaison κ. Patrick Ollier, Υπουργού, για επίσημη συμμετοχή του Δήμου στις εορταστικές εκδηλώσεις «Αυτοκρατορικού Ιωβηλαίου» της περιοχής.
Ο Δήμος Rueil – Malmaison είναι 7 χιλιόμετρα δυτικά των Παρισίων και θεωρείται ιστορική περιοχή, αφού συνδέεται με το Ναπολέοντα και την Ιωσηφίνα.
Η επαφή των δύο Δημάρχων έγινε από τον κ.Ευάγγελο Κεκάτο στο Sergey Posad της Ρωσίας, όπου τόσο ο Δήμος Κεφαλονιάς, όσο και ο Δήμος Rueil – Malmaison συμμετείχαν στις Εκδηλώσεις για τα 700 χρόνια του Αγίου Σεργίου, ενισχύοντας το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον του Θρησκευτικού Τουρισμού μεταξύ και των τριών περιοχών.
Τον κ.Παρίση θα εκπροσωπήσει ο κ.Κεκάτος και ήδη έχει εκδηλωθεί επισήμως η δυνατότητα κατάρτισης και υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων ,αφού κλιμάκιο Υπηρεσιακών παραγόντων από τη Γαλλία επισκεφθεί την Κεφαλονιά.
Στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία πολιτιστικών, τουριστικών, εκπαιδευτικών και επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ των δύο Δήμων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer