Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν όλες οι δυνατότητες προβολής της Κεφαλονιάς στην Τούρκική ταξιδιωτική αγορά
Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με την Turkish Airlines
Πρωτοσέλιδα
24/05/2014 | 19:43

Με ιδιαίτερη τιμή, σήμερα, Σάββατο 24 Μαΐου 2014, στις 10.00, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τα Στελέχη της Turkish Airlines κ. Gulay Ozturk (Γενική Διευθύντρια Ελλάδος) και κ. Μαρία Χατζηιωάννου (Τμήμα Κρατήσεων & Πωλήσεων) με σκοπό την αεροπορική σύνδεση της Κεφαλονιάς με την Τουρκία.

Στην Σύσκεψη – Εργασίας, που ακολούθησε, συμμετείχαν, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού, ο κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος (Γραμ. της Ένωσης Ξενοδόχων & Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής), ο κ. Σπύρος Κατσούρης (Διευθυντής της KatsourisTravel & Yachting Services) και η κ. Αφροδίτη Δελλαπόρτα (Στέλεχος της LifeThink).

Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν όλες οι δυνατότητες προβολής της Κεφαλονιάς στην Τούρκική ταξιδιωτική αγορά , όπως επίσης και η δημιουργία πολιτιστικών, αθλητικών και επιχειρηματικών συνεργασιών.

Τα Στελέχη της Turkish Airlines, που βρίσκονται στην Κεφαλονιά προσκεκλημένοι της Εταιρείας ηλεκτρονικής διαφήμισης LifeThink και της Katsouris Travel σε συνεργασία με την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς,   συνοδεύει  τηλεοπτικό συνεργείο της Τουρκικής τηλεόρασης για να κινηματογραφηθούν οι φυσικές ομορφιές του Νησιού.

Τέλος, ο κ. Δήμαρχος δέχθηκε αναμνηστικά δώρα από την Τούρκικη Αποστολή και προσέφερε τις Τιμητικές Πλακέτες του Δήμου στην κ. Ozturk και την κ. Χατζηιωάννου και ακολούθησε Συνέντευξη Τύπου.

turkish1 turkish2 turkish3

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer