Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος Η/Υ και ένας φορητός H/Y στα οποία μετά από επιτόπιο έλεγχο, βρέθηκαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων
Συνελήφθη 30χρονος στην Κεφαλονιά για παιδική πορνογραφία
police
Κοινωνία
10/07/2014 | 19:04

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος 30χρονου Έλληνα, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, αφού, όπως διαπιστώθηκε μετά από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, κατείχε μεγάλο αριθμό αρχείων αυτού του είδους.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από την Interpol, ότι χρήστες του διαδικτύου μέσω διευθύνσεων IP στη χώρα μας κατείχαν και είχαν πρόσφορο για διαμοιρασμό στο διαδίκτυο τρία (3) αρχεία (video) σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από έκδοση σχετικού βουλεύματος για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του νεαρού. .

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στη Κεφαλονιά, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος Η/Υ και ένας (1) φορητός H/Y στα οποία μετά από επιτόπιο έλεγχο, βρέθηκαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer