Συνάντηση με το Σωματείο Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων "Αρκείσιος" είχε σήμερα στο γραφείο του ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης.
Συνάντηση του σωματείου “Αρκείσιος” με τον Αντιδήμαρχο Δ. Λυκούδη
Κοινωνία
16/02/2017 | 20:16

Συνάντηση με το Σωματείο Επισιτιστικών και Συναφών Επαγγελμάτων “Αρκείσιος” είχε σήμερα στο γραφείο του ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα τέθηκαν επί τάπητος διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και έχουν σχέση με αρμοδιότητες του Δήμου, μεταξύ άλλων τα έργα στο ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου αλλά και η επικείμενη επέκτασή τους τον επόμενο χρόνο στην οδό Ριζοσπαστών και στην οδό 21ης Μαίου. Επίσης το έργο στην παραλιακή οδό από την Γέφυρα έως την παλιά Λαχαναγορά αλλά και οι ενέργειες του Δήμου για την αποκατάσταση του κτιρίου του Μουσείου Αργοστολίου που είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού και παραμένει κλειστό τρία χρόνια μετά τους σεισμούς.

Από την πλευρά του “Αρκείσιου” παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Χρήστος Καμπανός, ο Ανδρέας Παντελειός, ο Άγγελος Πανταζάτος και ο Νίκος Λούκας. Οι επαγγελματίες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εποικοδομητική συζήτηση αλλά και για την ενημέρωση και τις απαντήσεις που τους παρείχε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ