Συνάντηση είχε η Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου.
Συνάντηση της βουλευτή με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
Πολιτική
21/08/2015 | 10:58

Συνάντηση είχε η Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου. Θέματα της συνάντησης, τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις αιτήσεις για την ενιαία ενίσχυση των αγροτών, οι βοσκήσιμες γαίες και η χρηματοδότηση των προγραμμάτων δακοκτονίας.

Είχε προηγηθεί συνάντηση της Βουλευτή στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τον Α/περιφεριάρχη κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ), κατά την οποία τέθηκαν τα παραπάνω ζητήματα.

Ο Υπουργός, από την πλευρά του, ενημέρωσε τη βουλευτή πως η διαδικασία σύνταξης των διαχειριστικών σχεδίων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και πως τα δικαιώματα για την ερχόμενη πενταετία θα κατοχυρωθούν βάσει αυτών. Παράλληλα, υπήρξε διαβεβαίωση για τη διάθεση των χρημάτων από το Υπουργείο για το πρόγραμμα της δακοκτονίας.

Αθήνα 20-8-2015
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ