Ο Ευρωπαίος Επίτροπος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους πολίτες της Κεφαλονιάς για τα δεινά που προκλήθηκαν από το σεισμό
Συνάντηση Μιχελάκη-Χαν για κοινοτική ενίσχυση στην Κεφαλονιά
Πολιτική
30/01/2014 | 16:22

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης, μετά την επιστροφή του από την Κεφαλονιά χθες το βράδυ, όπου μετέβη κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού ως επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου αμέσως μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, επικοινώνησε με τη Mόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία (ΜΕΑ) στην ΕΕ, προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα εξασφάλισης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για το σεισμόπληκτο νησί.

Όπως συμφωνήθηκε, ο Υπουργός θα  συναντηθεί με τον κ. Johannes Hahn, αρμόδιο Επίτροπο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13.30, για να συζητήσουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης του Ταμείου Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην Ελληνική Κυβέρνηση και τους πολίτες της Κεφαλονιάς  για τα δεινά που προκλήθηκαν από το σεισμό.

Ο Επίτροπος Hahn διαβεβαίωσε τον Υπουργό κ. Γιάννη Μιχελάκη ότι η Κομισιόν θα εξετάσει με προσοχή την Ελληνική πρόταση ενεργοποίησης του Ταμείου Αλληλεγγύης της ΕΕ, υπενθυμίζοντας παράλληλα τους όρους και τις προϋποθέσεις ενεργοποίησης του Ταμείου.

seismos-26-01-14a

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia