Τι ειπώθηκε μεταξύ Υπουργού και Δημάρχου. Ποιο είναι το μέλλον του Δήμου Κεφαλονιάς!
Συνάντηση Μιχελάκη – Παρίση (πριν από λίγο)
Πολιτική
20/11/2013 | 19:00

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, νωρίς το απόγευμα, συνάντηση του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση και του υπουργού Εσωτερικών κ. Μιχελάκη. Στη συνάντηση οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας έθεσαν στον υπουργό πολλά ζητήματα καθώς και αυτό το σπάσιμο των νησιωτικών δήμων. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο προς διαβούλευση.
Για το ίδιο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγο το γραφείο τύπου του Δήμου:

•        Διαψεύδουμε τα μυθεύματα  περί δήθεν σημερινής συνάντησης Δημάρχου Κεφαλλονιάς  με Γραμματέα Ν.Δ. κ. Παπαμιμίκο.

•        Ο Δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα για προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη μαζί με τους υπόλοιπους Δημάρχους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αναγκαζόμαστε για μια ακόμη φορά να διαψεύσουμε ψευδή και κακόπιστα δημοσιεύματα . Ουδεμία συνάντηση  είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κ. Α. Παρίσης με τον Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Παπαμιμίκο για οποιοδήποτε θέμα και πολύ περισσότερο για το θέμα της διασπασης ή μη του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τους υπόλοιπους Δημάρχους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για να συναντηθούν με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης που είχε κανονίσει ο Δήμαρχος της Κέρκυρας  με την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΕΔΙΝ.

Καλούμε του γνωστούς διαδικτυακούς διαύλους παραπληροφόρησης να σεβαστούν επι τέλους την αλήθεια  και τους αναγνώστες τους.

parisis lhjouri3

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer