Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Μαχαιρίδης Μιλτιάδης και ο Αστυνόμος Α Γιαννάτος Γεώργιος.
Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αυγέρη
Κοινωνία
15/07/2014 | 18:48

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Ιουλίου 2014 συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ένωσης μας με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΑΥΓΕΡΗ Ανδρέα . Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Μιλτιάδης και ο Αστυνόμος Α ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ Γεώργιος. Ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησε το προεδρείο της ένωσης ,μετά την πρόσφατη εκλογή του, στα πλαίσια ενός κύκλου συναντήσεων με υπηρεσίες και φορείς για τα αστυνομικά θέματα των αστυνομικών υπαλλήλων και της αστυνομίας  στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ο πρόεδρος της ένωσης ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος αναφέρθηκε εν πρώτης στο συνδικαλιστικό θεσμό , την σημασία του , τη θέση του και τους σκοπούς που πρέπει να υπηρετεί. Εν συνεχεία τέθηκαν  θέματα που  σχετίζονται με τους αστυνομικούς υπαλλήλους και την τοπική αστυνομία .

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Κεφαλονιά και Ιθάκη με τον πρόσφατο νόμο και το νέο μοντέλο αστυνόμευσης γενομένης ειδικής μνείας στα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που έχουν προκύψει από την αναδιάρθρωση  η οποία έχει προκαλέσει τεράστια διοικητικά κενά   ,η επάνδρωση των αστυνομικών υπηρεσιών , η απαλλαγή της αστυνομίας από ξένα καθήκοντα (όπως στον κρατικό αερολιμένα) ,η λειτουργικότητα των υπηρεσιακών κτηρίων ιδιαίτερα στις περιφερειακές υπηρεσίες, οι εποχούμενες περιπολίες στην περιφέρεια, η ενσωμάτωση και τα καθήκοντα του προσωπικού της πρώην δημοτικής αστυνομίας κ.α.

Η συνάντηση έγινε θεσμικά και σε κλίμα συναδελφικότητας. Ο αστυνομικός διευθυντής συνεχάρη το νέο διοικητικό συμβούλιο και δήλωσε ότι  η συνεργασία διοίκησης και συνδικαλιστικού οργάνου σε θεσμικό επίπεδο είναι δεδομένη και αναγκαία για το καλύτερο των αστυνομικών υπαλλήλων και του αστυνομικού έργου γενικότερα.

Αργοστόλι 15/07/2014

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Αθανάσιος  

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer