Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών να γνωστοποιήσουν στις οικείες σχολικές μονάδες την ανάγκη ένταξης των παιδιών σε καινούρια σχολικά δρομολόγια για το επόμενο σχολικό έτος για τις ανωτέρω σχολικές μονάδες.
Συλλογή στοιχείων για τον Διαγωνισμό Μεταφοράς Μαθητών
Κοινωνία
13/01/2016 | 20:28

Η Περιφέρεια με την υπ’ αριθ. Οίκ.117446/27287/23.12.2015 διακήρυξη έχει προκηρύξει διαγωνισμό για την μεταφορά μαθητών για το τρέχον σχολικό έτος, όσον αφορά την μετά 29η Φεβρουαρίου 2016, και για το σχολικό έτος 2016-2017. Ενόψει της επαναπροκήρυξης του διαγωνισμού για την μεταφορά μαθητών για το σχολικό έτος 2016-2017, που θα αφορά τα δρομολόγια για τα οποία δεν θα υπάρξουν προσφορές στον τρέχον διαγωνισμό και την ενσωμάτωση των νέων αναγκών, η Περιφέρεια αναμένει από τις σχολικές μονάδες την αποστολή των στοιχείων αναφορικά με την κατάσταση των εκτιμώμενων δικαιούχων μεταφοράς μαθητών τους βάσει των αναμενόμενων αποχωρήσεων και νέων εγγραφών μέχρι 31 Ιανουαρίου τρέχοντος έτους.
Στο πλαίσιο αυτό, προκειμένου να καταστεί εφικτή η πληρέστερη καταγραφή των απαιτούμενων δρομολογίων παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών ιδίως των νηπίων, Επαγγελματικών Λυκείων και Ειδικών Σχολείων να γνωστοποιήσουν στις οικείες σχολικές μονάδες την ανάγκη ένταξης των παιδιών σε καινούρια σχολικά δρομολόγια για το επόμενο σχολικό έτος για τις ανωτέρω σχολικές μονάδες.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer