Συγκεντρώθηκε το ποσό των 13.723€ και θα διατεθεί για επισκευές του δημοτικού οδικού δικτύου του νησιού μας
Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς η Lidl Hellas
Κοινωνία
28/02/2014 | 17:16

Την συμπαράστασή της στον σεισμόπληκτο πληθυσμό της Κεφαλονιάς ανακοίνωσε η Lidl Hellas, γνωστοποιώντας ότι «διαθέτει τα έσοδα από τις πωλήσεις του συνόλου των προϊόντων μιας ημέρας, της 26ης Φεβρουαρίου, του καταστήματος Lidl Κεφαλλονιάς για την αποκατάσταση καταστροφών που  υπέστη το νησί».

Μάλιστα, όπως διευκρινίζει το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε ανέρχεται στις 13.723€ και θα διατεθεί για επισκευές του δημοτικού οδικού δικτύου, που υπέστη μεγάλες καταστροφές και δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Στη Lidl Hellas αναλάβαμε να στηρίξουμε τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά διαθέτοντας τα έσοδα από τις πωλήσεις του συνόλου των προϊόντων μιας ημέρας, της 26ης Φεβρουαρίου, του καταστήματος Lidl Κεφαλλονιάς για την αποκατάσταση καταστροφών που  υπέστη το νησί.

Συγκεκριμένα το ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στις 13.723€ και θα διατεθεί για επισκευές του δημοτικού οδικού δικτύου Κεφαλλονιάς που υπέστη μεγάλες καταστροφές και δημιουργεί προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων.

Σε κάθε κρίσιμη περίσταση για τη χώρα και για τους Έλληνες πολίτες το ενδιαφέρον της Lidl Hellas για το συνάνθρωπο παραμένει αμείωτο. Η Lidl ενισχύει με κάθε ευκαιρία την ελληνική κοινωνία, συμβάλλοντας στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων και στην αναβάθμιση του τρόπου ζωής των πολιτών, εξαπλώνοντας ένα δίκτυο αλληλεγγύης και στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για ανακούφιση των συνανθρώπων μας».

lidl

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia