Επι του θέματος ζητήθηκε σχετικό ψήφισμα από την περιφέρεια και αίτημα για κοινή προσπάθεια προς την επίλυση αυτού του προβλήματος με παρέμβαση στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη
Στο Περιφερειακό για την έλλειψη προσωπικού οι Αστυνομικοί
Πολιτική
09/12/2014 | 13:43

Στο περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ένωσης Γρηγορόπουλος Κων/νος  το Σάββατο 06/12/2014 προκειμένου εισηγηθεί  αίτημα της ένωσης μας .   Το θέμα το οποίο τέθηκε αφορούσε  την μεγάλη έλλειψη αστυνομικού προσωπικού στην Κεφαλονιά και Ιθάκη και οι επιπτώσεις οι οποίες προκαλούνται . Επι του θέματος ζητήθηκε σχετικό ψήφισμα από την περιφέρεια και αίτημα για κοινή προσπάθεια προς την επίλυση αυτού του προβλήματος με παρέμβαση στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Το αίτημα της ένωσης μας έλαβε θετικής ψήφισης από το περιφερειακό συμβούλιο.

Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου και με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων ταξίαρχο κ. Μαρτίνη Σπυρίδων και συζητήθηκε επίσης το θέμα της έλλειψης προσωπικού ,το θέμα της ενίσχυσης την τουριστική περίοδο και άλλα θέματα της τοπικής αστυνομίας.

Αργοστόλι 07/12/2014

Ο πρόεδρος                                                                                O Γραμματέας

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                                          ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ

Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ Θεόδωρο.

Αρίθ πρωτ 406

Θέμα: Κάλυψη Κενών Οργανικών Θέσεων Αστυνομικών Υπηρεσιών Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφ/νιας.

Η ένωση μας καταβάλει κάθε προσπάθεια για την πλήρης στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Κεφαλονιά και Ιθάκη. Τα κενά στο αστυνομικό προσωπικό αγγίζουν το ποσοστό του 40% και μάλιστα η ΑΔ Κεφ/νιας έχει την πρωτιά στο Ιόνιο. Η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων είναι αναγκαία και απαραίτητη για ποικίλους λόγους. Πέρα από την παροχή του αγαθού της ασφάλειας προς την τοπική κοινωνία , εξασφαλίζει την ασφάλεια με ότι αυτό συνεπάγεται την τουριστική περίοδο ,η οποία όπως είναι κοινά αποδεκτό είναι ύψιστης οικονομικής σημασίας για τους τουριστικούς προορισμούς . Επίσης εξομαλύνει τα εργασιακά προβλήματα των εργαζομένων αστυνομικών υπαλλήλων .Το προαναφερόμενο αίτημα ανάγεται στις υποχρεώσεις της πολιτείας και εννοούμε των εκπροσώπων της. Η περιφέρεια είναι αντιπροσωπευτικό όργανο και μέρος της πολιτείας . Κατόπιν αυτού παρακαλούμε όπως το θέμα της κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων στην Κεφαλονιά και Ιθάκη τεθεί σε ημερήσια διάταξη στο περιφερειακό Συμβούλιο, να προκόψει σχετικό ψήφισμα και να αποτελέσει κοινό αίτημα προς άμεση ικανοποίηση και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αργοστόλι 27/11/2014

Ο πρόεδρος                                                                                O Γραμματέας

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                                                      ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer