Το Σάββατο ο ΝΟΑ θα δώσει ραντεβού με την ιστορία. Θα πραγματοποιηθεί ο μέγας ιστορικός αγώνας υδατοσφαίρισης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1, Ν.Ο.Α – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο κολυμβητήριο Αργοστολίου.
Στο Καλαμάκι ο ΝΟΑ
Υδάτινα Sports
02/02/2012 | 00:00

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι η ομάδα μας η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες προετοιμάζετε πυρετωδώς για το σημερινό αγώνα, Πέμπτη 02/02/2012  στο κολυμβητήριο Φαλήρου και ώρα 20:30μ.μ. με αντίπαλο την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου.
Ελπίζουμε να βρθούν πατριώτες μας που αψηφώντας το κρύο , να συμπαρασταθούν και να εμψυχώσουν τους αθλητές μας.
Εμείς τους ευχόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα.

Το Σάββατο 04/02/2012 , ώρα 15:00μ.μ., όπως όλοι γνωρίζετε θα πραγματοποιηθεί ο μέγας ιστορικός αγώνας υδατοσφαίρισης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 , Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. στο κολυμβητήριο Αργοστολίου. Ένας αγώνας που καταφέραμε να πραγματοποιηθεί εδώ, στο Αργοστόλι, αφού Θεοί και δαίμονες  προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.  Αναλυτικό δελτίο τύπου θα σας διαβιβάσουμε στο επόμενο φύλλο σας.
Προς το παρόν ευχαριστούμε όσους μοιράστηκαν την αγωνία μας και βοήθησαν όχι από πίεση αλλά από καρδιάς για να  κερδίσουμε την επαναλειτουργία του Κολυμβητήριου μας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer