Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα στις 8.30 μ.μ.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πλατύς Γιαλός και βενζινάδικο
Πολιτική
18/07/2016 | 18:42

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε  κατεπείγουσα συνεδρίαση(12η/2016)του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου),στις   18 Ιουλίου 2016   ημέρα Δευτέρα και  ώρα  20:30  προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω  θέματα:

  1. Έγκριση της αριθμ. 198/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016».

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κα Σ. Γαρμπή

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω ανάγκης εξυπηρέτησης των λουομένων στην πολυσύχναστη παραλία Πλατύ Γιαλός Αργοστολίου που επί δεκαετίες εξυπηρετούντο από υποδομές του Δήμου (κυλικείο κλπ) και σήμερα δεν υπάρχουν λόγω της στάσης της ΕΤ.Α.Δ.

  1. Έγκριση μελέτης με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών έτους 2016 Δημοτικής Ενότητας Ελειού – Πρόννων και Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Α.Π. και Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής καθώς και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτής.

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κα Σ. Γαρμπή

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω λήξης της προηγούμενης σύμβασης για την Δημοτική Ενότητα Ελειού–Πρόννων.

  1. Ανάκληση της αριθμ. 221/2016 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση της αριθμ. 52/2016 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ με θέμα: «Απότμηση – υποβιβασμός στάθμης πεζοδρομίου για την ίδρυση πρατηρίου καυσίμων και ενέργειας στο Αργοστόλι».

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω πλάνης της υπηρεσίας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ      ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer