Για πρώτη φορά δυναμική και διαρκής παρουσία του Νησιού σε διεθνείς Εκθέσεις, Συνέδρια, Ημερίδες, Ειδικές θεματικές Εκδηλώσεις Τουρισμού
Στοχευμένη Τουριστική Πολιτική από τον Κεκάτο
Τουρισμός
23/04/2014 | 23:33

Ένα επιβεβαιωμένα από τους διεθνείς Τουριστικούς Οργανισμούς πανέμορφο Νησί όπως η Κεφαλονιά, φυσικό είναι να χρειάζεται μια μελετημένη, στοχευμένη και αποτελεσματική “Τουριστική Πολιτική” με προοπτική και βάθος χρόνου, για να αναδείξει και κατ’ επέκταση να διεκδικήσει με σιγουριά το ” επιτυχημένο στίγμα” της στον Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνή Τουριστικό χάρτη.
Η Τουριστική Πολιτική διαμορφώνεται στην Τουριστική Επιτροπή του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς από τους Επαγγελματίες του Τουρισμού και όλους τους ανάλογους Θεσμικούς Φορείς, μελετώντας και αναλύοντας τους τρόπους και μεθόδους Τουριστικής ανάπτυξης και προβολής διάσημων Νησιωτικών θέρετρων του εσωτερικού και εξωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονο, Capri, Ischia,…).
Επιπλέον, η για πρώτη φορά δυναμική και διαρκής παρουσία του Νησιού σε διεθνείς Εκθέσεις, Συνέδρια, Ημερίδες, Ειδικές θεματικές Εκδηλώσεις Τουρισμού, σε συνδυασμό με αρθογραφία, καταχωρήσεις , Ομιλίες, συνεντεύξεις σε Τουριστικά έντυπα και συνεργασία με Ειδικούς Συμβούλους και Δημοσιογράφους με διεθνή τουριστική εμπειρία, συμβάλλουν στην ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας και διαμορφώνουν την “επιθετική” πολιτική τουρισμού, που επιβάλλει δυναμικά την παρουσία της Κεφαλονιάς ως Φιλόξενου επισκέψιμου τόπου εξαιρετικού ενδιαφέροντος.
Τέλος, με την βεβαιότητα ότι ο “Τουρισμός” είναι υπόθεση όλων μας, η πολιτική πρόταση του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση και των συνεργατών του αγκαλιάζει όλους όσους μοιράζονται το αξίωμα, ότι το “Νησί αναπτύσσεται μόνο με διαρκή ποιοτική συνεργασία”, γιατί η “Ισχυρή Κεφαλονιά” είναι η εγγύηση της προόδου και ευημερίας, που δικαιούμαστε όλοι μας και χρωστάμε στα παιδιά μας.
Η θεμελίωση της «τουριστικής ανάπτυξης» επετεύχθη με αριθμητικά μετρήσιμα μεγέθη, που καθιερώνουν το Νησί μας διεθνώς ως σταθερά ανερχόμενο Τουριστικό προορισμό.
Η περαιτέρω ανάπτυξη – δική σας απόφαση !

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Λειβαθούς (Πολιτισμού – Τουρισμού)

pinakas_krouazieroploia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer