Ποια ήταν η βάση εισαγωγής για όσους μπήκαν στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού
Στους 211 οι νέοι σπουδαστές στις ΑΕΝ
Κοινωνία
01/01/2015 | 12:37

Στους 211 ανέρχονται οι σπουδαστές που εισάγονται συμπληρωματικά στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Τα ονόματα των 132 εισαχθέντων στην κατεύθυνση των πλοιάρχων και των 79 σε αυτή των μηχανικών έχουν αναρτηθεί στο δικτυακό τόπου του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Πρόκειται για υποψηφίους της δεύτερης γενικής σειράς εκτός πανελλαδικών εξετάσεων που εισάγονται με βάση το βαθμό του απολυτηρίου, τη γνώση ξένων γλωσσών, θαλάσσια υπηρεσία κ.α.

Η βάση για τους αποφοίτους των Γενικών Λυκείων για την ειδικότητα των πλοιάρχων διαμορφώθηκε περίπου στα 18.000 μόρια. Για να κατανοήσει κάποιος πώς μπορεί να συγκεντρώσει 18.000 μόρια ενημερώνουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει εάν έχει απολυτήριο 16 και καλή γνώση αγγλικών (16 απολυτήριο= 16.000 + 2.000 γνώση αγγλικών). Για τους μηχανικούς η βάση διαμορφώθηκε στα 17.920 μόρια για τους υποψήφιους της γενικής σειράς.

Οι εισαγόμενοι πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή στις ΑΕΝ που έχουν επιτύχει όχι αργότερα από την 16η Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή. Όσοι δεν παρουσιασθούν αποκλείονται της φοίτησης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι:

1. Αστυνομική ταυτότητα και μια φωτοτυπία της

2. 4 φωτογραφίες

3. Πρωτότυπο απολυτήριο (εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑ/ΔΕΚΝ)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer