Θα τηρήσουμε τον θεσμικό μας ρόλο, είπε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία
Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Πολιτική
20/01/2016 | 12:06

Η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει τον συνταγματικό της ρόλο ως αντιπολίτευση, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος.

«Η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο, θα είναι υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση που θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τον Προκόπη Παυλόπουλο πως, ιδίως μετά τις περιοδείες του στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα στην Νέα Δημοκρατία, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και να ακούσει τις ανησυχίες και αλλά και τις προσδοκίες τους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον νεοεκλεγέντα πρόσεδρο και του ευχήθηκε «καλή δύναμη», ενώ τόνισε πως είναι «κοινός τόπος ότι η παράταξή σας άνοιξε το δρόμο της χώρας στην Ευρώπη». Είμαι βέβαιος ότι και υπό την ηγεσία σας, η παράταξη θα συμβάλει καθοριστικά στην εδραίωση της θέσης της χώρας στην Ευρώπη, ιδίως σήμερα που δοκιμάζεται για λόγους οικονομικούς και ανθρωπιστικούς η ενότητα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, δήλωσε ακόμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer