Τι αναφέρει στη δήλωση του για τις εκλογές.
Στηρίζει Μιχαλάτο και Θόδωρο ο Μανωλάτος
Πολιτική
30/04/2014 | 10:32

Φίλοι συμπολίτες

Η Κεφαλονιά μας χρειάζεται έναν καινούργιο ζωογόνο άνεμο αξιοκρατίας, αξιοπρέπειας και εμπιστοσύνης. Έναν άνεμο που να σαρώσει τις στρεβλώσεις του παρελθόντος και να οδηγήσει την Κεφαλονιά μας και τους κεφαλλονίτες μπροστά.
Θα πρέπει οι συμπολίτες μας να ενθαρρύνουν και να ευνοήσουν εκείνους τους υποψήφιους που έχουν δείξει πως θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στον τόπο μας και όχι εκείνους που επιδιώκουν να σταδιοδρομήσουν σε πολιτικά πόστα.
Η Κεφαλονιά μας δεν πρέπει να μετρήσει άλλες χαμένες ευκαιρίες ούτε να ανεχθεί άλλους μεσσίες…
Και είναι πολλοί οι προσφερόμενοι μεσσίες. Παρουσιάζονται σαν συνασπισμός των πρώην δημάρχων και νομαρχών μας, που κατάφεραν να χαθούν όχι μόνο ανεπανάληπτες ευκαιρίες, αλλά ακόμα και η ονομασία της κεφαλλονίτικης φέτας μας. Όλοι, παλιοί μου σύντροφοι, οφείλουν, οι περισσότεροι τουλάχιστον από αυτούς, ένα συγνώμη στην Κεφαλονιά μας. Βέβαια, οι αυτοπροβαλλόμενοι μεσσίες μας δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι ακόμα περισσότεροι.

Φίλοι συμπολίτες
Η Κεφαλονιά μας χρειάζεται έναν στρατηγικό σχεδιασμό που να συμφιλιώνει την καθημερινή ζωή και τις αξίες των συμπολιτών μας με την ανάπτυξη και την αναγέννηση των πόλεων και των χωριών μας.
Αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός θα πρέπει να περιλαμβάνει δύο κύριους άξονες:
Πρώτον την καθημερινότητα των πολιτών και
Δεύτερον μια στοχευμένη ανάπτυξη και ανάδειξη του Τόπου μας.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες, στις απαιτήσεις και κυρίως στην ιστορία μας και στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.
-Θα πρέπει να προστατεύσουμε και να αναδείξουμε τον μοναδικό ιστορικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλούτο της Κεφαλονιάς μας.
-Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε μια Κεφαλονιά ελκυστική και ανταγωνιστική που να σέβεται όμως τις παραδόσεις και την ιστορία μας και να υπηρετεί τους πολίτες, ντόπιους ή επισκέπτες.
-Στόχος μας θα πρέπει να είναι, η ανάπτυξη των πόλεων και των χωριών μας σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
-Επιδίωξή μας πρέπει να είναι, να θέσουμε το Δήμο στην υπηρεσία του Πολίτη, να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της κοινωνίας μας και να δημιουργήσουμε ενεργούς πολίτες.
Χρέος μας, να εξοπλίσουμε με δυνατότητες και προοπτικές και κυρίως με αισιοδοξία και ελπίδα τους νέους συμπολίτες μας, γιατί σ’ αυτούς, κυρίως, ανήκει το μέλλον και η Κεφαλονιά.
-Όλοι μαζί έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων και να οδηγήσουμε τον Τόπο μας μπροστά.
Φίλοι Συμπολίτες
Δε θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όπως αρχικά δημοσιεύθηκε, με καμία δημοτική παράταξη. Υποστηρίζω όμως την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ». Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον υποψήφιο δήμαρχο κύριο Θεόφιλο Μιχαλάτο και συμφωνήσαμε στα ουσιώδη και σημαντικά θέματα που χρίζουν άμεσης προτεραιότητας και επίλυσης. Συζητήσαμε διεξοδικά για όλα τα θέματα που αφορούν στις πόλεις και τα χωριά της Κεφαλονιάς μας. Βρήκα τον κύριο Μιχαλάτο προσιτό στον διάλογο και δεκτικό σε νέες ιδέες και σκέψεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στην παράταξή του. Εύχομαι ακόμα, συνοχή, σχετική ομοιογένεια και άξια στελέχωση του συνδυασμού, για να μπορέσουν όλοι μαζί, σαν ενιαία παράταξη, να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.
Όσον αφορά στην περιφέρεια υποστηρίζω τους συμπατριώτες μας Θεόδωρο Γαλιατσάτο και Παναγή Δρακουλόγγονα. Είναι και οι δύο τους αξιόλογοι, δυναμικοί και με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον Τόπο μας. Τους εύχομαι καλή επιτυχία για το καλό της Κεφαλονιάς μας.

Φίλοι συμπολίτες
Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε εκείνους που έχουν δείξει πως θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στις πόλεις και τα χωριά μας. Θα πρέπει να αναδειχθούν οι άξιοι και οι ικανοί, αυτοί που έχουν θέληση, τόλμη και όρεξη για δουλειά και προσφορά στον Τόπο μας.
Η Κεφαλονιά μας το αξίζει, οι Κεφαλλονίτες το θέλουμε και όλοι μαζί το μπορούμε.

Όταν η Κεφαλονιά μας στέκεται για να «σκεφτεί» όσοι έχουν κάτι να προτάξουν, δε διστάζουν…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer