Στο νησί των Φαιάκων αναμένεται να φτάσει σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ενόψει της εορτής του προστάτη της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνα.
Στην Κέρκυρα σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Εκκλησία
11/12/2016 | 06:13

Στο νησί των Φαιάκων αναμένεται να φτάσει σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ενόψει της εορτής του προστάτη της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν πρόγραμμα της Μητρόπολης Κερκύρας, θα φτάσει στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας, λίγο μετά της 2:30 το μεσημέρι, όπου και θα τον υποδεχθούν ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος, καθώς και οι αρχές του τόπου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τελεστεί προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου, Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, ενώ ανήμερα της εορτής του Αγίου θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο.

Στις 12.00 το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος θα παραβρεθεί στην καθιερωμένη συναυλία της Παλαιάς Φιλαρμονικής Κερκύρας, ενώ αργά το απόγευμα μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού, σε μία ειδική τελετή στην Ιόνιο Ακαδημία, ο Αρχιεπίσκοπος θα αναγορευτεί σε επίτιμο διδάκτωρ του Ιονίου Πανεπιστημίου, του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος θα παραμείνει στο νησί της Κέρκυρας μέχρι και τη Τρίτη, όπου νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer