Διαβάστε τι έχει συμβεί...
Στα δικαστήρια η Μελέτη με τη νέα βουλευτή της Ν.Δ. με το “καυτό” ντεκολτέ!
meleth
Life
08/09/2014 | 18:03

Στα «μαχαίρια» με την Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται η νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σόδη, πάνω στην οποία έπεσαν απότομα τα φώτα της δημοσιότητας αυτήν την εβδομάδα.

Η εντυπωσιακή πολιτικός από τη Χίο, που προκάλεσε σάλο στον πολιτικό κόσμο -και όχι μόνο- με το αβυσσαλέο ντεκολτέ με το οποίο παρουσιάστηκε στη Βουλή, έχει παρελθόν, και μάλιστα πολύ ενδιαφέρον, καθώς διατηρεί «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τη showbiz, και συγκεκριμένα με τη γνωστή παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, υπάρχει καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη, αφού η Ελεονώρα Μελέτη είχε κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας «Mastic Spa», η οποία ανήκει στη νέα βουλευτή και την οικογένειά της, διότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δεν πληρώθηκε ποτέ για την καμπάνια που έκανε ως κεντρικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία χρωστάει 49.500 ευρώ στη γνωστή παρουσιάστρια.

Από το 2008 έως το 2010 η λαμπερή TV persona είχε επιλεγεί για να λανσάρει με το πρόσωπό της τα φυσικά προϊόντα της εταιρείας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Σοφία Καρβέλα. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της καμπάνιας αυτής η εταιρεία είχε εκδώσει και διθυραμβικά δελτία Τύπου, που ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Τα Mastic Spa και τα Εργαστήρια ΣΟΔΗΣ, πρωτοπόροι στην εφαρμογή της Μαστίχας μας στην κοσμετολογία, αλλά και με μεγάλη συνεισφορά στην προβολή της Μαστίχας και του νησιού μας, προχωρούν με ΜΕΛΕΤΗμένες κινήσεις και στον χώρο της επικοινωνίας. Η καταξιωμένη στην τηλεόραση Ελεονώρα Μελέτη θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια το πρόσωπο επικοινωνίας των Mastic Spa, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην επικοινωνία, συμβάλλοντας σε περαιτέρω ανάπτυξη και επίτευξη στόχων και προβολής των Mastic Spa της Μαστίχας και της Χίου».

Δυστυχώς, η συνεργασία δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελαν και οι δύο πλευρές, αφού, όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η εταιρεία ακόμη και σήμερα της οφείλει το ποσό που είχαν συμφωνήσει, και έτσι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer