Τα κομματικά επιτελεία στη Κεφαλονιά να σκέφτονται ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί για υποψήφιοι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ!
Στήλη Αλάτος…
Πολιτική
18/12/2014 | 08:00

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες
– Με τις πολιτικές εξελίξεις στο ..κόκκινο και το ενδεχόμενο εκλογών να φαίνεται πλέον στον ορίζοντα έχουν αρχίσει δειλά δειλά τα κομματικά επιτελεία στη Κεφαλονιά να σκέφτονται ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί για υποψήφιοι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ!
– Από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφια η σημερινή βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
– Στον ΣΥΡΙΖΑ ακούγονται επίσης τα ονόματα του Μάκη Πετράτου, του Ρωσσέτου Λούζη αλλά και όνομα έκπληξη από την Ιθάκη.

louzhs
– Φυσικά το όνομα της Λούκας Κατσέλη δημιουργεί «πονοκέφαλο» στους κομματικούς που φοβούνται καπέλωμα..
– Απέκλεισε στο e-kefalonia το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου που περιμένει τις επόμενες κινήσεις του …ΓΑΠ.

galiatsatos-anasa2
– Στη ΝΔ επικρατεί προβληματισμός με τον Βαγγέλη Λουκέρη να έχει διαδοχικές συναντήσεις στη Συγγρού με παράγοντες του κόμματος.

giakoumatos-4
– Τα ονόματα που έχουν ακουστεί από ΝΔ μεριά είναι του Σωτήρη Κουρή, της Σοφίας Λουκέρη, του Παύλου Παπαδάτου (είναι αμφίβολο αν θέλει να ξανασχοληθεί), και του Σταύρου Τραυλού.

kourhs

traulos_savaoglou
– Κύκλοι της ΝΔ τονίζουν ότι ο Σαμαράς, αν τελικά πάμε σε εκλογές, θα πιέσει τον Αλέξανδρο Παρίση να έχει ενεργό ρόλο (κάτι που μέχρι στιγμής από το Μέγαρο το αποκλείουν κατηγορηματικά).

parishs_samaras3
– Κύκλοι του Δημάρχου λένε ότι «σε αυτές τις εκλογές δεν θέλουμε να ασχοληθούμε».
– Την ονομαστική του εορτή είχε χθες ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης. Τα τηλέφωνα στη κυριολεξία σπάσανε με τον Διονύση να δέχεται ευχές από όλη τη Κεφαλονιά.

lukoudhs
– Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στον Κέφαλο.
– Ο πρώην Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου θα παρουσιάσει ζητήματα ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και διακυβέρνησης ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.
– Τέτοιες εκδηλώσεις δεν πραγματοποιούνται συχνά στη Κεφαλονιά και η αυριανή αποτελεί μια καλή ευκαιρία! Το e-kefalonia θα είναι εκεί.
– Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς. Για να είμαστε ειλικρινείς πιο πιθανό είναι να βρεθούν οι 180 παρά να συνεδριάσουν αρμονικά Δημοτική Αρχή και αντιπολίτευση.

dhmotiko_sumvoulio3
– Ας είμαστε όμως ακριβείς: Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν κάθε δικαίωμα να διαφωνούν με τις επιλογές της Ισχυρής Κεφαλονιάς και να αντιδρούν. Άλλο όμως αυτό κι άλλο να αποχωρούν με φωνές και ένταση.
– Η αντιπαράθεση όταν γίνεται θεσμικά και με επιχειρήματα εκτιμάται από τον κόσμο καλύτερα.
– Αυτά για σήμερα, ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer