Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε με το άναμμα του δέντρου να «κλέβει» τη παράσταση.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
15/12/2014 | 06:20

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες…
– Σήμερα γιορτάζει ο Λευτέρης και η Ελευθερία, η Ανθή και η Σύλβια.
– Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε με το άναμμα του δέντρου να «κλέβει» τη παράσταση.
– Θα συνυπογράψω το εύστοχο σχόλιο του epta.tv που λέει ότι η Κεφαλονιά φέτος έκανε τη διαφορά με το Χριστουγεννιάτικο χωριό.

xmas_night3
– Δεν είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια μια τέτοια εκδήλωση που θα συμμετείχαν ο Δήμος Κεφαλονιάς, οι επαγγελματίες καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι.
– Με χαμηλό μπάτζετ αλλά κυρίως με θέληση και πολύ μεράκι η Κεφαλονιά βγήκε από το «κάδρο» της μιζέριας και προστέθηκε σε αυτό της αισιοδοξίας, της ομαδικότητας, της δημιουργίας.

xristoygenniatiko-xwrio32
– Φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε η συμπατριώτισσά μας τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου που ταξίδεψε αποκλειστικά για τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

xristoygenniatiko-xwrio37
– Η Μαρία ήταν κυριολεκτικά τρομερή, προσιτή, γελαστή, μίλαγε με τα παιδιά, φωτογραφιζόταν με τον κόσμο, έκανε πλάκα στην σκηνή και στο τέλος έκανε βόλτα στα μαγαζιά του χωριού.

xristoygenniatiko-xwrio29
– Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν έχουν πολλές περιοχές της χώρας μας τέτοια μεγάλα events με εξαίρεση ίσως παραδοσιακούς νομούς κυρίως της βόρειας Ελλάδας.
– Εδώ καλά καλά δεν γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε Δήμους της Αττικής με πολλαπλάσιους κατοίκους από αυτούς της Κεφαλονιάς.

xristoygenniatiko-xwrio11
– Ας αφήσουμε στην άκρη τις μίζερες κρητικές και ας απολαύσουμε όλοι το εκπληκτικό αποτέλεσμα.
– Ας αφήσουμε τα παιδιά μας να χαρούν μια φωτισμένη όμορφη πλατεία και ας κάνουμε καλοπροαίρετη κριτική ώστε του χρόνου να παρουσιαστεί κάτι ακόμη πιο λαμπερό…

xristoygenniatiko-xwrio33
– «Εδώ είναι η δημιουργική Κεφαλονιά που αγκαλιάζει όμορφες προσπάθειες και εμείς υποσχόμαστε ότι θα τις συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη που νομίζω μας βρίσκουν όλους σύμφωνους…

xristoygenniatiko-xwrio27
– Σε αυτό το πνεύμα σας αφήνουμε σήμερα, ραντεβού και πάλι αύριο το πρωί…

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer