Το άρθρο αυτό, το οποίο στηρίζεται σε κατασκευασμένες μυθοπλασίες, θίγει τόσο το θεσμό της Σχολής και τους εργαζόμενους σ’ αυτήν όσο και τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες.
Σπουδαστές ΑΕΝ: Ψευδέστατες και αβάσιμες οι καταγγελίες
Κοινωνία
09/03/2017 | 09:20

Οι Σπουδάστριες – σπουδαστές της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων κάνουν γνωστά τα κάτωθι:

  Την 07 Μαρτίου 2017 υπέπεσε στην αντίληψή μας ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο τοπικό site efimeridakefalonia.gr με τίτλο «Ροζ ιστορίες στην ναυτική σχολή της Κεφαλονιάς;». 

Το άρθρο αυτό, το οποίο στηρίζεται σε κατασκευασμένες μυθοπλασίες,  θίγει τόσο το θεσμό της Σχολής μας και τους εργαζόμενους σ’ αυτήν όσο και  εμάς, τους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες αυτής. Πρόκειται για ανυπόστατες, ψευδέστατες και αβάσιμες καταγγελίες που ως σκοπό έχουν να ταράξουν τα ήσυχα νερά της Σχολής και της τοπικής κοινωνίας μας, θίγοντας την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων που προφανώς οι ανωνύμως καταγγέλλοντες δεν μπορούν να φτάσουν. Εκφράζουμε τη λύπη μας για την επιλογή κάποιων ανθρώπων να πλήξουν με πλάγιο τρόπο την ηρεμία της Σχολής μας (την οποία δικαιούμαστε και δεν διαπραγματευόμαστε!!)  και να θίξουν  ανθρώπους που προσφέρουν σε καθημερινή βάση σ’ εμάς και προάγουν και αναβαθμίζουν  το θεσμό της Ναυτικής Σχολής στην Κεφαλονιά.

 

 

Ο Σύλλογος των σπουδαστών/στριών της

ΑΕΝ Ιονίων Νήσων

 

                Ο πρόεδρος: Κουλούρης Παναγιώτης – Νικόλαος

                Ο εκπρόσωπος Εκπαιδευτικού: Αθανασακόπουλος Αθανάσιος

                Ο εκπρόσωπος Πειθαρχικού: Μπάλιος Παναγιώτης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer