Σε βαθιά θλίψη έχει πέσει η οικογένεια του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση ο οποίος έχασε πριν από λίγο και δεύτερο αδελφό του, τον Κώστα Παρίση.
Σοκ για την οικογένεια Παρίση «έφυγε» και ο Κώστας!
Δημοφιλή
07/08/2014 | 20:07

Σε βαθιά θλίψη έχει πέσει η οικογένεια του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση ο οποίος έχασε πριν από λίγο και δεύτερο αδελφό του, τον Κώστα Παρίση. Και ενώ δεν έχουν περάσει ούτε 40 ημέρες από το ξαφνικό θάνατο του Νίκου Παρίση, σήμερα ήρθε ο Θάνατος του Κώστα για να σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια.
Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα στον Άγιο Γεράσιμο Αγριλιάς στην Έρισο.
Το e-kefalonia.net επικοινώνησε για να συλλυπηθεί τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, ο οποίος δήλωσε ότι η οικογένεια του θα επιθυμούσε αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ορφανοτροφείο Αργοστολίου «Ο Σωτήρ».

Για το θέμα το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κεφαλλονίας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου αδερφού του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, Κώστα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στον Αγριλιά Ερίσσου
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει την επιθυμία αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν υπέρ του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Σωτήρ».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer