Η Οργάνωσή Αγροκτηνοτρόφων με συνεχείς έγγραφες οχλήσεις πίεσε και θα πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για ουσιαστική ενίσχυση.
Σεισμικό αλαλούμ!
Κοινωνία
27/02/2014 | 12:09

Η Οργάνωση Αγροκτηνοτρόφων Κεφαλονιάς, μετά και το σημερινό εμπαιγμό των αγροκτηνοτρόφων του νησιού μας, επιθυμεί να ¨ευχαριστήσει¨ τον Πρωθυπουργό της Χώρας και κάθε αρμόδιο Υπουργό και επικεφαλής Φορέων ή Οργανισμών, που τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας λόγω της οικονομικής κρίσης, της υποβάθμισης της αγροτοκτηνοτροφικής δραστηριότητας και των πρόσφατων καταστροφικών σεισμών, επέλεξαν αντί της συνδρομής των πληγέντων συναδέλφων μας σύμφωνα με τις δικές τους εξαγγελίες κατά τη παρουσία τους στο νησί, να καταβάλλουν τελικά ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ της ενιαίας ενίσχυσης με διατυπώσεις και «υπεύθυνες δηλώσεις» στα τραπεζικά υποκαταστήματα, με όρους προσβλητικούς και εξοντωτικούς. Επίσης, όσους έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την ¨απλοχεριά¨ των αρμοδίων.

Η Οργάνωσή μας, έμπρακτα,  με συνεχείς έγγραφες οχλήσεις πίεσε και θα πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για ουσιαστική ενίσχυση – συνδρομή των συναδέλφων αγροκτηνοτρόφων,  με μέτρα επίλυσης των αυξημένων προβλημάτων μας που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και όχι με συγχαρητήρια για τις δήθεν διευκολύνσεις που προώθησαν. Απαιτούμε δεσμεύσεις και όχι προσωρινά «δανεικά».

provata

Αργοστόλι,  26-2-2014
Ο Πρόεδρος Αγροκτηνοτρόφων Κεφαλονιάς

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia