Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς
Σαμαράς προς υπουργούς: «Περιπέτεια οι εκλογές, να εξουδετερώσουμε τους κινδύνους»
Πολιτική
29/12/2014 | 15:30

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

«Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε τη σταθερότητα σε ολόκληρο το προεκλογικό διάστημα. Οι πρόωρες εκλογές είναι μεγάλη περιπέτεια, αλλά δική μας δουλειά είναι να εξουδετερώσουμε τους κινδύνους» τόνισε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Επιπλέον, κάλεσε τον ελληνικό λαό «να αποφασίσει απερίσπαστος για το μέλλον του στην πιο αποφασιστική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών», ενώ ζήτησε από του υπουργούς να μην εφησυχάσουν στο κυβερνητικό έργο: «Περιμένω όλοι να κάνετε τη δουλειά σας με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα. Η χώρα έχει κυβέρνηση και η κυβέρνηση έχει την πλήρη ευθύνη. Καμία χαλάρωση δεν επιτρέπεται. Ο λαός περιμένει από εμάς να μείνουμε όρθιοι και να κάνουμε τη δουλειά μας στο ακέραιο».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά: το σωστό θα δικαιωθεί τώρα. Το λάθος θα πληρωθεί τώρα. Η ανευθυνότητα θα τιμωρηθεί τώρα. Όχι μετά από χρόνια. Μετά από μέρες ή εβδομάδες».

«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά είτε να διασωθεί για πάντα είτε να μπει ξανά σε πρωτόγνωρη περιπέτεια. Αν ο λαός επιλέξει σωστά, τότε ο λαϊκισμός θα ηττηθεί μια για πάντα» επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.

Και σημείωσε: «Ο κόσμος το ξέρει. Γι’ αυτό και δεν ήθελε εκλογές. Το ξέρει ο κόσμος και γι’ αυτό, παρά τα παράπονα του, εμπιστεύεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο απ’ ό,τι την αντιπολίτευση. Το ξέρει ο κόσμος και γι’ αυτό είναι εύκολο από τη μεγάλη περιπέτεια των πρόωρων εκλογών στην οποία έσυραν τον τόπο να προκύψει η μεγαλύτερη ήττα τους. Η μεγαλύτερη ήττα του λαϊκισμού στην Ελλάδα. Και αυτή θα είναι η πραγματική λύτρωση της χώρας από εδώ και μπρος.

 

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer