Σε μεγάλο πολιτικό ατόπημα προέβη ο «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης» Γεράσιμος Αλυσανδράτος.
«Ρουκέτες» Μάρκου στον … «Συμπαραστάτη»
Πολιτική
04/01/2012 | 16:57

Σε πρόσφατο άρθρο του, θυμήθηκε τι έγινε στην Πύλαρο  στα δώδεκα χρόνια που ήμουν Δήμαρχος, αράδιασε ένα σωρό ανακρίβειες, λες και αυτά είναι τα σημερινά προβλήματα, και αισθάνεται περήφανος για τις δικές του καλές «δόξες».

            Κυρίως όμως- και αυτός ήταν ο στόχος του απαράδεκτου κειμένου- φόρεσε  τον χιτώνα, αυτοαναγορεύτηκε σε δικαστή και εισαγγελέα  απευθύνοντάς μου  ερωτήματα, κατηγορώντας με για το γνωστό θέμα της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών  εργαζομένων στο ΙΚΑ,  σαν να είχε  πρόσβαση στις διεξαγόμενες έρευνες. Ικανοποιείται έτσι, ονειρευόμενος  αποκεφαλισμούς  τύπου Σαντάμ  Χουσεϊν.

       Με τις ενέργειες αυτές  ακυρώνει τον θεσμικό ρόλο που του ανατέθηκε, δηλαδή  να συμβάλλει  αποτελεσματικά  στην επίλυση διαφορών μεταξύ Δήμου και πολιτών. Το αξίωμα αυτό επιβάλει αμεροληψία, αντικειμενικότητα και κυρίως αυστηρή αποχή από τις πολιτικές και παραταξιακές διαδικασίες.

Οφείλει να γνωρίζει ο αξιότιμος κ. Συμπαραστάτης του δημότη, ο οποίος αμείβεται για τις υπηρεσίες του με ποσόν 25.000,00 € ετησίως, ασκώντας τα καθήκοντά του από την Αγία Ευφημία, ότι πρέπει να  εξαντλεί την ενεργητικότητά του σε επίλυση προβλημάτων του Δήμου και των πολιτών. Φαίνεται όμως ότι αδυνατεί να ξεφύγει από παλαιές και καταδικασμένες πρακτικές του παρελθόντος, γεγονός που τον καθιστά ακατάλληλο για το αξίωμα που ανέλαβε.

Οφείλει επίσης να θυμάται, ότι η κοινωνία της Πυλάρου δεν  αναγνώρισε τις μεγάλες του αρετές και σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου είμαστε αντίπαλοι, τον έστελνε στην αντιπολίτευση.

Σε ότι με αφορά, για να μη θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω, αναφέρω και πάλι  ότι ΕΓΩ εζήτησα πρώτος, με επιστολή μου στον Δήμο, να γίνει τάχιστα έρευνα για  να διαλευκανθεί πλήρως  το ζήτημα. Καλώ και πάλι την δημοτική αρχή να επιταχύνει τις όποιες έρευνες γίνονται. Διαφορετικά, κινδυνεύει να θεωρηθεί, ότι δεν επιδιώκει την αλήθεια αλλά την πολιτική μου ομηρία.

Η δημοτική αρχή οφείλει  επίσης να συνετίσει τον αξιότιμο Συμπαραστάτη του Δημότη και να προασπίσει τους θεσμούς για τους οποίους διακηρύσσει ότι  κόπτεται.

 Από το Γραφείο  Τύπου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer