Παρακαλούνται όσοι παραγωγοί θελήσουν να υποβάλουν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης, να προσέλθουν στο γραφείο του Συνεταιρισμού έχοντας υπ’ όψιν τις παραπάνω ημερομηνίες.
Ρομπόλα Κεφαλονιάς: Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ
Κοινωνία
28/03/2017 | 10:04

Ο Συνεταιρισμός Ρομπόλας Κεφαλληνίας με αφορμή την έναρξη υποβολής των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) περιόδου 2017, ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, από 15 Μαρτίου ξεκίνησε η περίοδος υποβολής των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2017 ημέρα Δευτέρα. Παρακαλούνται συνεπώς όσοι παραγωγοί θελήσουν να υποβάλουν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης, υποβοηθούμενοι από τον δικό μας φορέα, να προσέλθουν στο γραφείο του Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι, διεύθυνση Σιτεμπόρων 3, τηλέφωνο 26710-86481, έχοντας υπ’ όψιν τις παραπάνω ημερομηνίες.

Θεωρούμε σκόπιμο στο σημείο αυτό να κάνουμε έναν απολογισμό των δύο προηγούμενων ετών.

Την άνοιξη του 2015 μας δόθηκε για πρώτη φορά πρόσβαση στο μηχανογραφικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθιστώντας μας φορέα υποβολής αιτήσεων. Οι αιτήσεις που υποβάλλαμε την πρώτη χρονιά αφορούσαν μικρό αριθμό παραγωγών, οι οποίοι κατά κύριο λόγο ήταν και μέλη του Συνεταιρισμού.

Την περσινή χρονιά (2016) ο αριθμός των παραγωγών που εξυπηρετήθηκαν από τον φορέα μας στα πλαίσια του ΟΣΔΕ ξεπέρασε τους 450, οι οποίοι εισέπραξαν στο ακέραιο τις επιδοτήσεις που δικαιούνταν και  τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Απευθυνόμενοι σε όλους τους παραγωγούς του νομού, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι το γραφείο του Συνεταιρισμού μας με την εμπειρία πλέον που έχει, μεριμνά για την ορθή υποβολή αλλά και την ολοχρονικά υπεύθυνη παρακολούθηση των αιτήσεών τους, φροντίζοντας άμεσα και αποτελεσματικά για την επίλυση των οποιονδήποτε προβλημάτων προκύπτουν καθώς και την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την πορεία των αιτήσεων και των πληρωμών.

Επί πλέον, μόνιμος στόχος του γραφείου είναι η ενημέρωση των παραγωγών, για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση των οικονομικών ενισχύσεων από τα μέτρα και τις δράσεις του ΥΠΑΑΤ που κάθε φορά προκηρύσσονται.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σιτεμπόρων 3, Αργοστόλι

Τηλ 26710-86481

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 

Κωνσταντίνος Μπαζίγος

Διευθυντής

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer