Οι εκλογείς θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα εκλογικά κέντρα που ψήφισαν και στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών
Πως θα γίνει η ψηφοφορία στις τρεις κάλπες
Πολιτική
25/05/2014 | 10:58

Οι εκλογείς θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα εκλογικά κέντρα που ψήφισαν και στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πρώτα θα κληθείτε να ψηφίσετε για τις ευρωεκλογές, στη συνέχεια για τις δημοτικές και τέλος για τις περιφερειακές εκλογές.

Για να είναι πιο εύκολη η διαδικασία οι τρεις φάκελοι θα έχουν διαφορετικό χρώμα. Λευκό για τις δημοτικές εκλογές, γαλάζιο για τις περιφερειακές και ιβουάρ για τις ευρωεκλογές.

Ειδικότερα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα σας δοθούν δύο ψηφοδέλτια για τις δημοτικές και δύο για τις περιφερειακές εκλογές – δηλαδή τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που πέρασαν στον δεύτερο γύρο.

Τα ψηφοδέλτια θα είναι ίδια με αυτά του πρώτου γύρου, απλώς τώρα δεν θα χρειαστεί να βάλετε σταυρό προτίμησης. Εάν το κάνετε εκ παραδρομής τα ψηφοδέλτια δεν θα θεωρηθούν άκυρα αλλά δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν οι σταυροί.

Οι ετεροδημότες θα ψηφίσουν είτε μόνο για τις ευρωεκλογές στον τόπο κατοικίας τους είτε μόνο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο προέλευσής τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer